Keskin Gümüşhanelilerle Biraraya Geldi

Keskin Gümüşhanelilerle Biraraya Geldi

Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Gümüşhaneliler Derneği Danışma Kurulu bu sene de yoğun katılımla gerçekleşti.

   Her yıl geleneksel olarak gerçekleşen Gümüşhaneliler Derneği Danışma Kurulu bu sene de yoğun katılımla gerçekleşti. Sultanbeyli Semazen Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen danışma kuruluna Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de katıldı.

   Sultanbeyli’de faaliyet gösteren derneklerden biri olan Gümüşhaneliler Derneği, geleneksel hale gelen danışma kurulu toplantısını dernek üyeleri ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Sultanbeyli Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Abdulkerim Yıldız, katılımcıların hepsine teşekkür etti. Ardından dernek yönetim kurulu üyelerini katılımcıları selamlamak için sahneye davet eden Yıldız, dernek olarak neleri hayata geçirdiklerini anlattı. Yıldız “Danışma kurulumuzu 2010 yılından bu yana düzenliyoruz. İstiyoruz ki, herkes derneğimize birşeyler katsın” dedi. Son zamanlarda kurslar düzenleyerek insanların kişisel gelişimine dernek olarak büyük katkı sağladıklarının altını çizen Yıldız, “Dernek olarak üniversite öğrencilerimize de burs veriyoruz” dedi. Yıldız, dernek çalışmaları hakkında katılımcılara detaylı bilgiler aktardı.

   Belediye Başkanı Keskin de katılımcılara “Hoşgeldiniz” diyerek başladığı konuşmasını geceyi organize eden dernek yetkililerine teşekkür ederek sürdürdü. Gecede sahne alan sanatçıları organizasyona renk kattıkları için tebrik eden Keskin, dernek faaliyetlerini önemsediğine değindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.