Kılıçdaroğlu: ‘Siyasette değişim Şişli’den başlıyor’

Kılıçdaroğlu: ‘Siyasette değişim Şişli’den başlıyor’

Kemal Kılıçdaroğlu; Muammer Keskin’in Şişli’de başlattığı projeleri tüm Türkiye’deki yerel yönetimlerde uygulamaya başlayarak siyasette değişimi başlatacaklarını söyledi.

Muammer Keskin’in Şişli’de başlattığı Komşu Masası tanıtım törenine siyasetçilerden yoğun bir katlım oldu.

KESKİN: “ŞİŞLİ’DE ADİL VE EŞİT HİZMET SUNACAĞIZ”

Şişli Belediyesi önünde yapılan tanıtım toplantısına, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte, genel başkan yardımcıları, parti meclis üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve birçok ilçe belediye başkanı katıldı.

Muammer Keskin; Şişli’de adil ve eşit hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bugün burada yönetimsel açıdan önemli bir projeye imza atıyoruz diyerek konuşmasına devam etti.

“ŞİŞLİ’DE ARACISIZ HİZMET SUNACAĞIZ”

Şişli’de yaşayan, çalışan ve iş yapan komşularımız uyguladığımız bu sistem sayesinde artık aracısız bir şekilde belediyeye ulaşabilecek ve takibini de yine kendileri yapabilecekler. Bu sistemle Şişli Belediyesi’nin tüm müdürlükleri de tek merkezden yönetilecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılışta bir konuşma yaptı.

KILIÇDAROĞLU: “YENİ BİR SİYASET ANLAYIŞI BAŞLATTIK”

Kılıçdaroğlu; Şişli’de başlatılan bu uygulamayı tüm yerel yönetimlerde uygulayacağız. Bu uygulama ile biz yeni bir siyaset anlayışını başlattık dedi.

Biz bu anlayışı hep birlikte başlattık. İşte İstanbul’da, Ankara’da, Antalya’da, Mersin’de yine birlikte demokrasiyi taçlandırdık. Bizim siyaset anlayışımızda kişinin siyasi görüşü, inancı ne olursa olsun eşit hizmet alacak. Kadın erkek ayırımı yapamayacağız.

Türkiye'de CHP ile artık yeni bir siyaset başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.