Kılıçdaroğlu’nun İnönü ziyaretinin perde arkası!

Kılıçdaroğlu’nun İnönü ziyaretinin perde arkası!

CHP Genel Merkezi Sarıgül Ailesi’nin Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye karşı uyguladığı itibarsızlaştırma, şiddet ve baskıya uzun süre kayıtsız kalmıştı. CHP’nin seçim startı vermesiyle birlikte, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bölgesindeki Şişli Belediy

Şişli Belediyesi’nde yaşanan sansasyonlar ve Sarıgül Ailesi’nin Türkiye’nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu Şişli’nin seçilmiş Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye yapılan baskı ve şiddete sessiz kalan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, dün sürpriz bir kararla programında olmamasına rağmen kurmaylarıyla birlikte Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü ziyaret etti.

CHP GENEL MERKEZİ SESSİZ KALMIŞTI

Şişli Belediyesi’nde Sarıgül Ailesi tarafından İnönü’ye yapılan baskı ve şiddete CHP Genel Merkezi uzun süre sessiz kalmıştı. Bundan dolayı da CHP Genel Merkezi yoğun tepki almıştı. Şişli Gazetesinin edindiği bilgilere göre de CHP Genel Merkezi gelen tepkilerden bunaldığı yönünde.

ŞİŞLİ’YE MÜDAHALE EDİLMELİYDİ

Aradan geçen bunca zamana ve bu kadar tepkiye rağmen sansasyonlara her gün bir yenisi ekleniyor. Normal şartlarda Şişli Belediyesi’ndeki yaşanan bu olaylara CHP Genel Başkanının duruma el koymuş olması gerekiyordu.  

SEÇİM STARTINDAN SONRA ZİYARET GERÇEKLEŞTİ

CHP’nin Milletvekilliği seçimlerine İstanbul’da start verdiği gün Şişli Belediyesi’ni ziyaret etmesi seçimlerde her ne sebeple olursa olsun en ufak bir oy kaybına göz yumamayacağı olarak yorumlandı.

ŞİŞLİ KILIÇDAROĞLU’NUN SEÇİM BÖLGESİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu halen Şişli’nin de içerisinde bulunduğu İstanbul 2. Bölge Milletvekili. 2015 seçimlerinde de aynı bölgeden 1.sıra milletvekili adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Dolayısıyla seçim bölgesindeki oy kaybı Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Başkanlığı koltuğundan edebilir.

İNÖNÜ İSMİNİ RİSK ALAMADILAR

Türkiye’nin İkinci Cumhur Başkanı, CHP Eski Genel Başkanı ve Milli Şef İsmet İnönü’nün torunu Hayri İnönü isminin taşıdığı toplumdaki manevi değerin ağırlığı sebebiyle ziyaret etmek zorunda kaldı.  

Bu ziyaretin de zamanlamasına ve Kılıçdaroğlu’nun beraberindeki ekibe bakılınca çok derin anlam taşıdığı ortaya çıkıyor.

ZİYARETE GİDEN İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ

Kılıçdaroğlu İnönü ziyaretine Genel Başkan Yardımcısı Burhan Şenatalar, Mustafa Sarıgül’ün İBB adaylığındaki rakibi Genel Sekreter Gürsel Tekin, Mustafa Sarıgül’ün aday olmasında olağanüstü çaba harcayan İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı katıldı.    

ZİYARETİN SONUÇLARI NE OLACAK?

Genel Başkanın Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ziyaretinden sonra Şişli Belediyesi’nde yaşanacak olaylar merak ediliyor. Hayri İnönü’ye yapılanlar devam ederse Genel Başkan’ın Sarıgül Ailesi’nden yana tavır koyduğu anlaşılacak.

ŞİŞLİ HALKI KANDIRILIYOR MU?

Bu ziyaretin amacının ne olduğunu ve sonucun da Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sarıgül Ailesi’ni mi? Yoksa Şişli’nin seçilmiş Belediye Başkanı Hayri İnönü’yü mü desteklediği zamanla ortaya çıkacak.     

Eğer CHP seçim öncesi bir algı yönetimi yaparak Şişli Halkı’nı kandırmaya kalkıyor ise seçimlerde de Şişli Halkı’nın sandıkta cevabını vereceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.