“Kim Öle Kim Kala” oyunu kahkahalara boğdu

“Kim Öle Kim Kala” oyunu kahkahalara boğdu

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kültür Merkezi’nde sergilenen “Kim Öle Kim Kala” adlı tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu.

 Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nda eğlenceli mi eğlenceli, güldürüsü bol, dramı az bir oyun sergilendi. Vasıf Küçükoruç’un yazdığı, Yıldırım Öcek’in yönettiği “Kim Öle Kim Kala” adlı tiyatro oyununda Ahmet Çevik, Deniz Oral, Hülya Şen, Tuğba Ersöz ve Veysel Diker rol aldı.2 perdeden oluşan komedi oyunu, izleyenlerini gülmekten kırdı geçirdi.

 Oyun; aynı evi paylaşan, huysuz ihtiyar cimri bir baba ile yaşı ilerlemiş oğlunun kişilik çatışmasını anlatan bir komediden oluşuyor. Oğlunun her yaptığına bir kulp takan baba, üstelik onun evlenmek istediği gelin adayını da hiç sevmemektedir. Oğlu bu evliliği gerçekleştirebilmek için 17 yıl beklemiştir. Artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Tehlikeli bir plan kurarlar. Ancak işler iyice karışır. Biraz polisiye, az dram ama bol komedinin olduğu tiyatroda, yitirilmeye yüz tutmuş değerlerin kaybedilişinin arkasından yaşanan pişmanlıkların fayda etmediği, aile birliğinin önemini anlatılıyor.
 Bazı sosyal konuları eleştirel ama güldürü niteliğinde ele alan oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.