Kış geldi… Suriye için bir ekmek bir battaniye

Kış geldi… Suriye için bir ekmek bir battaniye

Hiçbir yerinde değilken, savaşın tam ortasında kendilerini bulan Suriyeli kardeşlerimizin insanlık dramı iyice kötüleşti.

 Yiyecek, Giyecek ve Yakacak adına ne varsa tükendi. Yanı başımızda meydana gelen bu utanç tablosu karşısında söylenecek söz de tükendi.  İnsanlığımız tükenmeden acele edelim. Türkiye’de sivil toplum kuruluşlarının başlatmış olduğu ‘Kış Geldi… Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye’ isimli bir kampanya var.  İstanbul Genç İşadamları Derneği ( İGED ) olarak bu kampanyaya destek veriyoruz.  Üyelerimizi de destek olmaya davet ediyoruz.

Üyelerimizden talebimiz kışlık olmak kaydı ile; bay, bayan ve çocuk giysisi, ayakkabı, battaniye ve temel gıda maddeleri olarak Suriye’li kardeşlerimize ulaştırılmak üzere ürün bağışlamaları. Hazırlayacağınız yardım kolilerinin üzerine içerik ve adet bilgilerini yazıp bize ulaştırmanızı bekliyoruz. 

Kampanya çerçevesinde toplayacağımız yardım malzemelerini kampanyaya destek olan yardım kuruluşlarından Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile hem mültecilerin yaşadığı sınır bölgelerine hem de Suriye içerisine göndereceğiz. Üyelerimizin bağışlayacağı ürünler, Kimse Yok Mu derneği tarafından verilecek makbuz karşılığında alınacaktır. Kimse Yok Mu derneğin aşağıda adresi bulunan deposuna da teslim edebilirsiniz. Veya aşağıda verilen telefonları arayıp bağışınızı iş yerinizden aldırabilirsiniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.