Konsolos eşi motosiklete çarptı: 2 yaralı

Konsolos eşi motosiklete çarptı: 2 yaralı

Beşiktaş’ta İsviçre konsolosluğuna ait araç, üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan karı koca yaralandı. Kazadan sonra kaçan İsviçre Konsolosluğu’na ait aracı, konsolosun eşinin kullandığı öğrenildi.

Kaza saat 15.00 sıralarında Beşiktaş Bebek, Cevdetpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Doğan Durmuş İnal(49), arkada oturan eşi Filiz İnal(41) ile birlikte 34 JS 2612 plakalı motosikletle seyir halindeyken arkadan gelen yeşil plakalı bir cip motosiklete çarptı. Kazada sonra olay yerinden kaçan cip, çevredekei vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Plakası tespit edilen cip’in İsviçre Konsolosluğuna ait olduğunu belirleyen polis ekipleri, çarpıp kaçan sürücünün ise İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel olduğunu belirledi. Köppel'e telefonla ulaşan polis ekipleri ifadesini almak için Etiler Şehit Naci Soydan Polis Merkezine gelmesini istedi.

Polis merkezine avukatı ile birlikte gelen Köppel, polislere kazayı ve cip’indeki hasarı gösterdi. Kazanın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen Köppel polise verdiği ilk ifadesinde kaza sonrası yaşadığı şok nedeniyle paniklediğini ve olay yerinden uzaklaştığını söylediği öğrenildi. Polis merkezinde ifade veren Köppel, kazaya karışan cipine binerek karakoldan uzaklaştı.

Kazada yaralanan Filiz İnal ve eşi Doğan durmuş İnal kaza sonrası olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine'ne kaldırıldı. Filiz İnal'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.