Köpeğini gezdirirken öldürüldü

Köpeğini gezdirirken öldürüldü

Topkapı'da Pitbull cinsi köpeğini gezdiren Mehmet Nesim Girasun(25), bu sırada köpeğine tekme ve taş atan bir kişiyle girdiği kavga sonucu iki yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Polis olayı gerçekleştiren Yavuz K.(28)'yı gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Y

Topkapı, Suriçi'nde 17 Ocak 2013 tarihinde meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadelerine göre şöyle gelişti. Fuar standları kuran bir şirkette çalıştığı öğrenilen Mehmet Nesim Girasun, gece pitbull cinsi köpeğini gezdirmek için dışarı çıktı. Bir süre köpeğini gezdiren Mehmet Nesim Girasun'un bir süre sonra köpeğinin tasmasını çözerek onu serbest bıraktı. Bu sırada, bir bardan çıkan Yavuz K.'nın önce Mehmet Nesim Girasun'un köpeğini sevmeye çalıştığı daha sonra ona tekme attığı ardında taş atmaya başladığı öğrenildi.

ÇIKAN KAVGADA 2 BIÇAK DARBESİ ALDI
Mehmet Nesim Girasun ile Yavuz K.'nın arasında bu yüzden başlayan kavga sırasında köpeğin sahibinin iki bıçak yarası ile yaralandığı belirlendi.
Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılan Mehmet Nesim Girasun hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ SUÇUN İTİRAF ETTİ
Polis olaydan sonra başlattığı soruşturmada olayın faili olduğu tespit edilen Yavuz K. polis tarafından yakalandı. Poliste suçunu itiraf eden Yavuz K.'nın olay sırasında alkollü olduğunu köpeği önce sevmeye çalıştığını söylediği öğrenildi. Yavuz K. olay sırasında yanında bulunan ve olaya karışmadığı belirlenen bir arkadaşı ile birlikte adliyeye sevk edildi. Burada ifadesi alınan Yavuz K. tutuklanırken adı açıklanmayan arkadaşı serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.