Korona virüsü, İstanbul Polis Teşkilatını da vurdu

Korona virüsü, İstanbul Polis Teşkilatını da vurdu

İstanbul Polis Teşkilatı’nda, aralarında müdür yardımcılarının da olduğu 11 polis memurunda korona virüsü tespit edildi.

Vatandaşlarla en fazla temasta bulunan meslek grupları arasında yer alan polis teşkilatında da korona virüs tespit edildi.

İSTANBUL’DA 11 POLİSTE KORONA VİRÜSÜ TESPİT EDİLDİ

11'i İstanbul'da görevli, 2'si Sakarya, 1 İzmir, 1 Rize ve 1'i de Samsun'da görevli 16 emniyet mensubunda testlerin pozitif çıktığı öğrenildi.

Öte yandan İstanbul'da karantinada bulunan bir yurtta da görevli yaklaşık 20 polis memurunun da Kovid-19 şüphesiyle hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

İSTANBUL İL EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI DA VİRÜS KAPTI

11 Mart tarihinde Türkiye'ye de sıçrayan yeni tip korona virüs (Kovid-19) emniyet mensuplarına da bulaştı. Yapılan testlerde İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı bir kişi ile bir ilçe emniyet müdür yardımcısının da aralarında bulunduğu 11 emniyet mensubunda Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

İRTİBATTA OLDUĞU YAKINLARI DA KARANTİNADA

Öte yandan İzmir'de 1 polis memuru, Samsun'da 1 polis memuru, Sakarya'da 2 polis memuru ile Rize'de bir mahalle bekçisi olmak üzere 5 kişinin de korona virüs testlerinin pozitif çıktığı ortaya çıktı. Türkiye genelinde testleri pozitif çıkan 16 kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan bu kişilerin irtibatta olduğu yakınlarının da karantinaya alındığı belirtiliyor.

20 EMNİYET MENSUBU DA ŞÜPHE ÜZERİNE KARANTİNAYA ALINDI

İstanbul'da yurt dışından getirilen Türklerin yerleştirildiği bir yurdun katlarında görevli 20 polis memurunun da Kovid 19 belirtileri nedeniyle sevk edildikleri hastanede karantinada olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.