Küçük hırsız kameraya yakalandı

Küçük hırsız kameraya yakalandı

Kartal’da apartman boşluğuna bırakılan bisikleti çalan şüpheli şahıs önce güvenlik kameralarına ardından da polise yakalandı. Yaşı 18’den küçük ve öğrenci olduğu anlaşılan küçük hırsız, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Apartman boşluğuna bırakılan bisikleti gözüne kestiren şüpheli şahıs, çevredekilere aldırış etmeden bisikleti alarak binadan çıkardı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli, yanı başında bulunan ve olay sırasında otomobilini yıkayan vatandaşa aldırış etmeden bisiklete binerek olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kamarasına takılan görüntülerde; şüphelinin olay öncesinde çevreyi bir süre gözetlediği ve ardından harekete geçerek bisikleti binadan çıkarıp uzaklaştığı görülüyor.

 Bisikletinin başına geldikten sonra olayı öğrenen bisikletin sahibi olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Tim’leri olayla ilgili soruşturma başlattı. Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, eşkalini belirledikleri şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Yaşı 18’den küçük ve aynı zamanda öğrenci olduğu anlaşılan küçük zanlı Çocuk Şube Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Küçük hırsız, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.