Küçükçekmece Belediye Başkanı Yeniay:  Gelirimiz 300 trilyon

Küçükçekmece Belediye Başkanı Yeniay: Gelirimiz 300 trilyon

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 8,5 yılda belediyenin gelirlerini 52 trilyondan 295 trilyona çıkardıklarını söyledi.

Geleneksel hale gelen "Bizim Mahalle" toplantılarının ilki İnönü Mahallesi'nde yapıldı. Küçükçekmede Belediye Başkanı Aziz Yeniay, vatandaşların sorunlarını dinledi, belediye çalışmalartı hakkında bilgi verdi.  KYeniay, konuşmasında İnönü Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, "Bu yılın ilk toplantısını burada başlattık. Geçen yıllarda da bu salonda yine bir araya gelmiştik. Yaklaşık 8,5 yılı geride bıraktık. Bu süreçte Küçükçekmece olarak çok ciddi mesafe aldık. Eskiden 1086 personelle 52 trilyon gelir elde ederken Belediye şimdi, 704 personelle 295 trilyon gelir elde ediyor. Ancak yapacaklarımıza baktığımızda daha yolun başındayız" dedi. 

"GÜMRÜK YOLU BÜYÜK AVANTAJ" 

Yeni yapılan Gümrük Yolu gibi çok önemli ulaşım akslarının İnönü Mahallesi'ne büyük avantaj sağladığını belirten Aziz Yeniay, İnönü Mahallesi İstiklal Caddesi gibi sürekli asfaltlanma çalışması yapılmış bölgelerin de altyapı sorununu çözdüklerini söyledi. "Bugüne kadar 2967 sanat etkinliği düzenledik; bu etkinliklere 789 bin 844 Küçükçekmeceli katıldı" diyerek Küçükçekmece'deki gelişimden bahseden Aziz Yeniay, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Arena gibi merkezlerle de artık Küçükçekmeceli gençlerin başka yerlere gitmeyeceğini; diğer semtlerden gençlerin konserler ve festivaller için Küçükçekmece'ye geleceğini söyledi. 

Toplantı sonunda mahalle sakinleri Başkan Aziz Yeniay ile birlikte fotoğraf çektirdi. Bundan sonraki "Bizim Mahalle" toplantısı, Cennet, Yeşilova, Beşyol, Gültepe Mahalleleri için Mega Düğün Salonu'nda düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.