Küçükçekmece'de gözü yaşlı aile kaybolan kuzenleri arıyor

Küçükçekmece'de gözü yaşlı aile kaybolan kuzenleri arıyor

Küçükçekmece'de, amca çocuğu olan 2 genç kız, geçtiğimiz gün eşyalarını toplayarak evden ayrıldı. Üç gündür çocuklarından haber alamayan aileler, kızlarının bulunması için gözyaşı döktü.

Halkalı Yarımburgaz Mahallesi'nde geçtiğimiz Perşembe günü köyden gelen arkadaşlarını görme bahanesiyle evden ayrılan ve bir daha dönmeyen kuzenler Gülay (18) ve M. Yıldırım (14)'dan 3 gündür haber alınamıyor. Kızlarının sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kişilerin yanına gitmek için evden ayrıldıklarını ifade eden aile üyeleri durumu polise bildirdi. Küçükçekmece Çocuk Büro Amirliği'ne başvuran Yıldırım ailesi üyeleri, kızlarından gelecek haberi bekliyor. 

Kayıp kızların anneleri Leyla ve Ayşe Yıldırım ise ellerinde çocuklarının fotoğrafı ile gözyaşı döktü. Kızına seslenen anne Leyla Yıldırım, "Bir sorunu, sıkıntısı yoktu. Durup dururken gitti. Neden gittiğini de bilmiyorum. Telefonu aradım bir kez çaldı. Daha sonra aradığımda ise kapalı idi." dedi. Kızından evine dönmesini isteyen anne Leyla Yıldırım, "Perişan olduk kızım. Ne olur evine geri dön." diyerek gözyaşı döktü. 

Diğer genç kızın annesi Ayşe Yıldırım'ı ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Kızının fotoğrafını elinden düşürmeyen ve sürekli ağlayan anne Ayşe Yıldırım, "Yavrularım gelin." demekle yetindi. Genç kızların amcası olan Mehmet Yıldırım ise yeğenlerinin hayatlarından endişe duyduklarını söyledi. Amca Yıldırım, yeğenlerinin fotoğrafını göstererek, "Duyan ya da gören olursa bize haber versin. Eğer yeğenlerim de bizi izliyorsa onlara şunu söylemek istiyorum. En ufak bir zarar ya da hakaret olmaz. Bir cahillik yapmış olabilirsiniz. Evinize dönmenizi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.