Küçükçekmece’nin geleceği emin ellerde

Küçükçekmece’nin geleceği emin ellerde

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Küçükçekmecespor altyapı takımları çalışmalarını Küçükçekmece Metin Oktay Stadında aralıksız sürdürüyor.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Küçükçekmecespor altyapı takımları çalışmalarını Küçükçekmece Metin Oktay Stadında aralıksız sürdürüyor.

Altyapı antrenörü Harun Özkan, nezaretinde haftanın 7 günü çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar Küçükçekmece ve Türk futboluna geleceğin yıldızlarını kazandırmaya çalışıyor.

Küçükçekmecespor Altyapı Antrenörü Harun Özkan Küçükçekmecespor’un geleceğinin yattığı altyapıya verilen önemin son yıllarda birçok futbolcuyu A Takım'a kazandırarak ortaya çıktığını söyledi. Özkan, Küçükçekmece bir futbolcu ilçesi ve büyük potansiyeli var son yıllara üç büyük kulüpler olmak Profesyonel kulüpler ilçemizdeki yetenekli çocukları altyapılarına kazandırmak için yarış içindeler. Gelecek nesillerimize başarılı sporcular yetiştirmek adına üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Sporcularımızda aldıkları eğitimlerle başarılı olmak için var güçleriyle çalışıyor.

Tüm kategorilerde lige katılıp yüzlerce futbolcu ordusuna en iyi şekilde hizmet ettiklerini bildiren başarılı çalıştırıcı Harun Özkan, Kulüp Başkanımız Ahmet Kurşun ile birlikte takımımızı ayakta tutabilmek adına büyük bir mücadele vermekteyiz. Yolumuza kararlı adımlarla devam ediyoruz. Takımlarında yetenekli futbolcuların olduğunu dile getiren Özkan, Bu gençlere sahip çıkıldığı takdirde, Küçükçekmece ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet edeceklerine canı gönülden inanıyorum.

Disiplinin olmadığı yerde asla başarının olmayacağını çok iyi bilmekteyiz. Takım olarak disipline büyük bir önem vermekteyiz” şeklinde konuştu.

Yılmaz Aktepe

kucukcekmecespor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.