Küçükçekmece'ye yeni hatlar

Küçükçekmece'ye yeni hatlar

Küçükçekmece'de ulaşım sorununu çözmek amacıyla İETT'den 2 yeni hat tahsis edildi. Başkan Yeniay, yeni hatlar ve otobüs ilavesi için İETT ile görüşmelerin süreceğini söyledi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın Küçükçekmeceli vatandaşlarla bir araya geldiği 'Bizim Mahalle' toplantılarına devam ediyor. Son toplantıda vatandaşın ulaşım taleplerini değerlendirdiren Yeniay,  İETT Genel Müdürü ile görüştüğünü ve Küçükçekmece ilçesindeki otobüslere 2 yeni hat eklendiği açıkladı. bundan sonra Küçükçekmeceli vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı çekmeyeceklerini söyledi.

Önümüzdeki günlerde İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı ile tekrar görüşeceğini belirten Aziz Yeniay, bu görüşmede de yeni ilave hatların ve mevcut otobüs sayısının artırılmasını gündeme getireceğini, bu sayede Küçükçekmecelilerin aşırı yoğunluk olmadan rahatça seyahat etmesini sağlayacaklarını ifade etti.
 


'15-20 BİN KİŞİYE İSTİHDAM' 
Yeniay,konuşmasında Yeşil Sertifikalı Belediye Binası, Küçükçekmece Arena gibi Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan dev projelerle Küçükçekmece'nin ve Küçükçekmecelilerin kazanacağını vurguladı. Türkiye'nin en büyük fuar ve kongre merkezi olacak olan Tema Park Projesi ile 15-20 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını kaydeden Yeniay, Tema Park gibi İç-Dış Kumsal, Kartaltepe kentsel dönüşüm ve Küçükçekmece Meydan projeleri ile ilçenin dünya metropolleriyle yarışır hale geleceğini ifade etti. 

Toplantıda mahalle sakinlerinin sorularını da yanıtlayan Aziz Yeniay ile bundan sonraki buluşma, Söğütlüçeşme ve Kanarya mahalleleri için Akşemsettin Camii'nde gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.