Küçükköy Kültürspor  U17 Ligine hazır

Küçükköy Kültürspor U17 Ligine hazır

Gaziosmanpaşa temsilcileri Havataşspor ve Küçükköy Kültürspor Albayrak suni çim sahasında hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Gaziosmanpaşa temsilcileri Havataşspor ve Küçükköy Kültürspor Albayrak suni çim sahasında hazırlık maçında karşı karşıya geldiler.

Havataşspor'un misafiri olarak gelen Küçükköy Kültürspor ilk yarıda yenik düşmesine rağmen maçı kazanmasını bildi. Havataşspor 25.dakikada bulduğu ilk gol fırsatını iyi değerlendirdi ve Emrecan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan taraf oldu.
 
İkinci yarıda Küçükköy Kültür spor beraberlik golünü ararken kalesinde dk 51 havataşspor teçrubeli oyuncusu Sefa 'nın attığı golü gördü. İki farklı yenik duruma düşen Küçükköy temsilcisi maçı bırakmadı ve 60.dakikada golcü oyuncusu Serkan'la bir penaltı kazandı penaltıyı gole çeviren isim Serkan oldu.
 
Farkı bire indiren Kültürspor gençleri Havataş kalesinde beraberlik golünüde bulması geçikmedi 65.dakikada Serkan bareberlik goünü kaydetti, beraberliği yakalayan Küçükköy Kültürspor 74.dakikada Murat'ın attığı golle 3-2 öne geçti. Artık maça daha fazla hakim olan Kültürspor gençleri Havataş kalesine daha rahat gelmeye başladı ve Kültürspor'un tecrübeli golcu oyuncusu Serkan İriç kendisinin üç takımının dördüncü golünü kaydetti ve bu gol aynı zamanda maçında sonucu oldu, maçın yıldızı üç gol atarak Hat-trick yaparak takımını galibiyete gören isim Serkan İriç oldu.
maç sonucu : Havataşspor : 2   Küçükköy Kültürspor  : 4 
 

 Havataşspor :  Üzeyir, Mehmet, Oğuzhan, Serfi, Serhat, Hakan, Sefa, Ercan, Hasan, Serkan, Emrecan

 Küçükköy Kültürspor : Ferdi, Mert, Furkan, Erdi, Ahmet, Ertuğrul .Emre, Muhammet, Vedat, Murat, Serkan İriç

Haber : Ali Rıza Subaşı

kulturspor1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.