Kumburgaz yeşilleniyor

Kumburgaz yeşilleniyor

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ağaç dikim çalışmalarını devam ettiriyor. Başkan Hasan Akgün, yapılan ağaçlandırma çalışmaları sayesinde Kumburgaz'ın daha çok nefes alacağını söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ağaç dikim çalışmalarına hızla devam ediyor. Gelecek nesillere daha yeşil bir Büyükçekmece ve çevre bırakmayı hedefleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Şehir estetiğinin yanı sıra, insanlarımızın nefes almasını sağlayacak ağaçlandırma çalışmalarımıza son derece önem vermekteyiz" dedi. Başkan Akgün, "İlçemizin modern görüntüsünün yanında daha çok yeşil alanların yaratılması ve ekilen ağaçlarımızın muhafazasını sağlamak açısından, gereken bakımları hiç aksatmadan gerçekleştirmekteyiz" şeklinde konuştu. 

AKÇAAĞAÇ DİKİLİYOR
Kumburgaz Milli Egemenlik ve Okul Caddesi boyunca ağaçlandırma çalışmasının da yapıldığını belirten Akgün, "Milli Egemenlik caddemizde BEDAŞ'tan aldığımız bilgiler doğrultusunda tek bir tarafında yeraltına alınmış yüksek gerelim hattı var. O yüzden de bu cadde boyunca tek taraflı akçaağaç cinsi ağaçların dikimini gerçekleştirmekteyiz. Bu ağaçlandırma çalışmalarımız ile Kumburgaz daha da çok nefes alacak" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.