Kumburgaz’a otopark alanları

Kumburgaz’a otopark alanları

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaz dönemlerinde yaşanan trafik ve park etme sıkıntısını gidermek amacı ile İstanbul Caddesi ile D -100 arasında kalan alanı, araçlara park yeri olarak düzenliyor.

İstanbul Caddesindeki yolların genişletilmesi ile tretuvar çalışmaların bitmesinden sonra yoğun park sıkıntısının yaşandığını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,” Kumburgaz’da yolların darlığından ve park edecek alanların olmadığından dolayı hem trafik, hem de park etme sıkıntısı yaşanıyordu” dedi.

Kumburgaz deniz tarafındaki site aralarındaki yolları vatandaşın kullanımına açtıktan sonra trafik sorununa el attıklarını söyleyen Başkan Akgün,” Yürüme ve araç yollarının genişletme çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte trafik sıkıntısının büyük bir bölümünü rahatlatmış olduk. Yol düzenleme çalışmalarımızın ardından uzun yıllardan beri kangren haline gelen park etme sıkıntısını ortadan kaldırmak ve araçların yol kenarlarında daha rahat park edebilmesi için park alanlarını genişletme çalışmalarımızı hızlandırdık” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.