‘Kutlu valimle geldim, Mutlu valimle gidiyorum’

‘Kutlu valimle geldim, Mutlu valimle gidiyorum’

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, emekli olan İstanbul Valiliği Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Nazır Şentürk onuruna yemek verdi. Mutlu, hizmetlerinden dolayı Nazır Şentürk’e teşekkür etti. Şentürk de, “Kutlu (Kutlu Aktaş) valimle geldim, Mutlu valiml

İstanbul Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler görevini 1997’den beri yürüten Nazır Şentürk emekli oldu. Kutlu Aktaş’ın valiliği döneminde göreve gelen Şentürk sırasıyla Erol Çakır, Muammer Güler ve son olarak da Hüseyin Avni Mutlu’nun valilik döneminde çalıştı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu emekli olan Nazır Şentürk’ün onuruna yemek verdi. Veda yemeğine Hüseyin Avni Mutlu’nun yanı sıra İstanbul eski Valisi Kutlu Ataş, Basın ilan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, medya temsilcileri ile valilik çalışanları katıldı.

Hüseyin Avni Mutlu yemek sonrası yaptığı konuşmasında 15 yılı aşkın süredir görev yapan Nazır Şentürk’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Nazır Şentürk’ün gece gündüz ayırmadan çalıştığını vurgulayan Vali Mutlu, kendisini hep gülen yüzüyle hatırlayacağını dile getirdi.

Nazır Şentürk de Hüseyin Avni Mutlu’ya kendisi için verdiği veda yemeğinden dolayı teşekkür etti. Göreve başladığı günden son güne kadar aynı heyecanla işini yaptığını ifade eden Şentürk, “Duyguluyum ama buruk değilim. Ben Kutlu (Aktaş) valimle geldim, Mutlu (Hüseyin Avni Mutlu) valimle mutlu gidiyorum” dedi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, konuşmaların ardından Nazır Şentürk’e onur belgesi ve teşekkür plaketi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.