Latif Şimşek Radyo Programcısı oldu

Latif Şimşek Radyo Programcısı oldu

Meslek Kariyerine Yenisini ekledi

Gazeteci Latif Şimşek, yeni kurulan TRT Haber radyo kanalında "Politik Mikrofon" isminde bir programa başladı. Çarşamba ve Perşembe akşamları yayınlanacak olan programda, Siyaset ve Gündeme dair ne varsa konuşulacağı bildirildi.

Politik Mikrofon programında ilk konuk Ak Parti Gaziantep Millet vekili, Şamil Tayyar'dı. Programda Gündemdeki onulara dair görüş belirten Tayyar son zamanlarda ABD'nin Fetullah Gülen'i iade konusunda görüş bildiren ve " Amerika iade ederse Fetö intahar eder diye demeç veren Hüseyin Gülerceye cevap niteliğinde görüş bildirdi ve ABD  böyle bir karar alırsa Fetö intahar etmez, CİA kendisini öldürüp intahar ssü verdirir, dedi. 

İlk Radyo programını TRT Radyoda yapıyor olmanın heyecanını yaşayan Latif Şimşek, "Türkiye'nin en çok dinlenen Radyo kanalında program yapıyor olmak bana gurur veriyor, hazırladığımız programda Gündemin öne çıkan konuları hakkında, siyasetçi ve alanında uzman konukları ile tam gaz devam edeceğiz." dedi.

Aynı zamanda Şair ve Gazeteci yazar olan Latif Şimşek, halen Beyaz TV'de " Dinamit " isimli programın sunuculuğunu yapmakta. Rasim Ozan Kütahyalının her Cuma 23:00'te yorumlarıyla katıldığı dinamit programı, ilgi çeken tarzı ve konularıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.