“Leventspor bir gün Osmanlıspor’un karşısına çıkacak”

“Leventspor bir gün Osmanlıspor’un karşısına çıkacak”

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Leventspor, bugüne kadar hiç yapmadığı bir uygulamayı hayata geçirdi ve Teknik Direktör Metin Uzun ile bu sezon anlaştığı futbolculara imza töreni yaptı.

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Leventspor, bugüne kadar hiç yapmadığı bir uygulamayı hayata geçirdi ve Teknik Direktör Metin Uzun ile bu sezon anlaştığı futbolculara imza töreni yaptı.

Beşiktaş Belediyesinde gerçekleşen ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın da katıldığı imza törende Leventspor Başkanı Recai Binici, 2. Başkan Mehmet Şenozan, Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü, Genel Kaptan Gökhan Akyol, Genel Sekreter Atacan Türk, Sportif Direktör Burhan Esmen, Mali Üye Ümit Osman Taşyapan ve Tesis Sorumlusu Murat Denizer de katıldı.

22 futbolcu imza attı

İmza töreninde futbolcular, Abdurrahman Elyasa Abdülgaffarademoğlu, Adem İnanç, Bünyamin Küçükosman, Çetin Tekin, Furkan Kalafatcı, Gökhan Gördeyen, Gökhan Şensoy, Harun Tunç, Mert Yıldırım, Muhammet Gültaşlar, Murat Yıldırım, Nazım Çalık, Nihat Gökmen, Ömer Faruk Özgen, Ömer Faruk Öztürk, Önder Karaduman, Özgün Şala, Ramazan Demir, Serhat Katmer Tolga Özbay, Volkan Dinç ve Volkan Sipahi katıldılar.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, imza töreninde bir konuşma yaptı. Hazinedar şunları söyledi:

Liderlik açık ara bizde…

Geldiğimizden ilk günden bu yana Amatör Spor Kulüplerinin büyük destekçisi olduk. İstanbul’da 39 İlçede, bir Belediye olarak Amatör Spor Kulüplerine bu kadar sahip çıkan bir Belediye yok. Bizi takip edenler var ama bu konuda liderlik açık ara bizde.

Başkan olmadan önce de Amatör futbola desteğim vardı

15 Futbol Kulübümüz toplamda 32 Amatör Kulübümüz var. Biz hepsiyle iç içeyiz. Hepsine maddi manevi destek oluyoruz. Ben, Belediye Başkanı olmadan önce de spora büyük destek veriyordum. Ordu ve Giresun’da yatırımları olan bir Sanayiciyim. Ordu’da 53, Giresun’da 44 Amatör Spor Kulübü vardı. Ben onlarla çok yakın iş birliği içindeydim. Tamamının tedarikini benim şirketlerim yapıyordu.

Amatör futbola yatırım olmalı. Pahada hafif ama en büyük yatırımlar bunlardır. Gençlere yatırım yapmak en büyük yatırımdır.

Yaptığı hatanın bedelini ödettirmek ayrı şey, yok etmek ayrı şey. Hepiniz hata yapabilirsiniz. Disiplin ve saygı yoksa her şey kaybolur. Türkiye’nin bayrağını taşıyan herkese çok değer vermeliyiz. Arda önemli bir değerdir. Bu olayı daha da büyütmemek gerekir. Ben olayın maddi boyutuyla değil manevi boyutuyla ilgileniyorum.

Biz en çok küçük yaş gruplarına önem vermeliyiz. Taşıyıcı yük olarak Profesyonel Kulüplere destek olacağız ama Amatör Kulüplere de çok değer vereceğiz. Biz Belediye’de göreve geldiğimizde Amatör Kulüplere çok büyük kaynak ayırdık. Bunlardan birisi de Leventspor’dur. İstanbul’un en önemli yerinde yerleşik olan Leventspor ile bu işi farklı bir noktaya taşımak istedik.

Leventspor’a ait farklı düşüncelerimiz var

Spor Kulüplerinde en önemli üç şey, Başkan, Teknik Direktör ve futbolcudur.

Osmanlı ile Osmanlıspor’u karıştırmayın. Biz hem evladı Osmanlıyız aynı zamanda cumhuriyeti temsil ediyoruz. Osmanlı’nın değerleri Beşiktaş’ta vardır, biz buna sahip çıkıyoruz. Leventspor değerlerle barışık, bütün değerleri kucaklayan, tarihini, ecdanın şanlı geçmişini kucaklayan güzel ülkemizin çağdaş değerlerini birlikte kucaklayan bir Kulüp olacaktır.

Leventspor pilot kulüp olacaktır. Burası örnek olacak. Leventspor gelecekte her gün futbol hayatında çok iyi yerlere gelecektir.

Murat Nazik

leventspor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.