Leyla Ünver Şişli Belediyesi’den istifa etti

Leyla Ünver Şişli Belediyesi’den istifa etti

Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Leyla Ünver üç ay geçici görevle geldiği Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı’ndan istifa etti.

Leyla Ünver; Şişli Belediyesi’nde Kültür ve Sosyal İşler, Dış İlişkiler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Sosyal Yardım İşleri ve Yazı İşleri müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcısıydı.

ÜNVER İBB’DE MÜFETTİŞ KADROSUNDAYDI

İBB’de müfettişlik kadrosunda bulunan Leyla Ünver Maltepe Belediyesi’ne geçici görevle görevlendirilmiş, Maltepe Belediye Başkanı tarafından da vekaleten başkan yardımcılığına atanmıştı. Maltepe Belediyesi’nde görevi devam ederken eş zamanlı olarak Şişli Belediyesi’nde de haftanın iki günü başkan yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

ÜNVER ANLAŞMALIKLAR DA YAŞAMAKTAYDI

Ünver’in Şişli Belediyesi’nde imza yetkisinin olmayışından ve yönetimsel olarak ta bir takım anlaşmazlıklar nedeniyle sıkıntılar yaşanmaktaydı. Sonunda da Leyla Ünver Hayri İnönü karşılıklı anlaştığı ve Pazartesi günü itibari ile de istifasının gündeme alınacağı ifade ediliyor.

YENİ OLUŞUM MERAK EDİLİYOR  

Leyla Ünver’in boşalttığı koltuğa Şişli’de ikamet eden Şişlili yeni bir başkan yardımcısı mı atanacak? Yoksa bağlı müdürlükler mevcut başkan yardımcılarına mı dağıtılacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.