Lider Tunaspor Esenyurt'tan 3 puanla döndü

Lider Tunaspor Esenyurt'tan 3 puanla döndü

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta, Şampiyonluk yarışı kıyasıya sürerken, Lider Tunaspor, 14.hafta'da Esenyurt deplasmanında, 31.dakika'da Selim Peker ve 34.dakika'da Emre Çelik'in attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi.

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta, Şampiyonluk yarışı kıyasıya sürerken, Lider Tunaspor, 14.hafta'da Esenyurt deplasmanında, 31.dakika'da Selim Peker ve 34.dakika'da Emre Çelik'in attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi.


Maça hızlı başlayan konuk Takım Tunaspor 6.dakika'da Selim Peker'in ceza sahası içine gönderdiği kavisli topu Emre Çelik yakın mesafeden dışarı attı. Ev sahibi Esenyurtspor'da 8.dakika'da İsmail Kerem'in attığı ara pasına hareketlenen isim Eren Yılmaz'ın sağ çaprazdan yakaladığı bu pozisyonda sert şutunu Tunaspor Kalecisi Efe Baş aynı güzellikte kornere yolladı.

23.dakika'da konuk ekip Tunaspor Furkan Kurtuluş ile sol taraftan geliştirdiği atakta,ceza sahası içinde topla buluşan Ercan Işık'ın vurduğu kafa vuruşu üstten aut'a gitti. Karşılaşmanın 31.dakikasında konuk ekip Tunaspor Mustafa Sarıçan'la geliştirdiği atakta, ceza sahasına girerken vurduğu top Esenyurtspor Kalecisi Lokman Türk'ün ayaklarından döndü. Pozisyonu çok iyi takip eden Tunaspor'dan Selim Peker'in yaptığı plase vuruşla konuk ekip Tunaspor 1-0 öne geçen golü attı.

Bu golden üç dakika sonra,bu sefer 34.dakika'da sol taraftan gelişen atakta, Selim Peker'in yaptığı ortaya,ceza sahası içinde düzgün kafa vuruşu yapan Emre Çelik, Kaleci Lokman Türk'ün solundan topu filelere yollayarak durumu 2-0 yapan golü attı. İlk yarı karşılıklı ataklarla konuk ekip Tunaspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda Lider Tunaspor Takımı, daha çok topa sahip olma ve oyunu kontrolü altında tutma tercihi ile sahaya çıkınca, ilk yarıya oranla daha az gol pozisyonu ile birlikte, daha çok orta saha mücadelesi yaşandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında akılda kalan tek gol pozisyonda,Tunaspor'un sağ taraftan Furkan Kurtuluş'la geliştirdiği atakta, arka direkte oyuna sonradan dahil olan Kerem Güler'in yaptığı kafa vuruşunu, Esenyurtspor'un tecrübeli Kalecisi Lokman Türk, tokatlayarak topu direğin üstünden kornere yolladı.

Maçın geriye kalan süresinde başka gol sesi çıkmayınca bu zorlu karşılaşmayı, konuk ekip Tunaspor 2-0 kazanarak,puanını 31'e yükseltti.Ev sahibi Esenyurtspor ise 16 puanda kalarak 7.'ci sıradaki yerini korudu.



STAT : Esenyurt Belediye
HAKEMLER : Sezer Polat,Hamza Sarpkaya,Furkan Saygılı,
SAHA KOMSERİ : Zafer Çatalkaya
ESENYURTSPOR : Lokman,Recep,Emrah,(Fırat ),Savaş,Orhan,Umut,Kerim,(Furkan),Yusuf (Okan ),Eren,İsmail,Şehitcan,
TEKNİK DİREKTÖR : Ümit Yeşilyurt
BAYRAMPAŞA TUNASPOR : Efe,Cihan,(Kerem ),Furkan Aktemur Berkay, Ahmet Kutluay,Ahmet Keleş,Emre,Furkan Kurtuluş,Mustafa,Selim,(İbrahim ),Ercan,(Selami ),
TEKNİK DİREKTÖR : Ulaş Oktay
SARI KART : Ercan Işık ,
GOLLER : Selim Peker ,Emre Çelik ,



















Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.