Liseli gencin sır ölümü

Liseli gencin sır ölümü

Kadıköy’de Ulaş Sonbay adlı liseli bir genç eğitim gördüğü dershanede aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Kalbine yenik düştüğü iddia edilen genç, bugün Fenerbahçe bayrağına sarılı tabutuyla gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz Salı günü meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti; Fenerbahçe Lisesi’nde okuduğu öğrenilen 15 yaşındaki liseli genç Ulaş Sonbay, eğitim gördüğü dershanede teneffüste aniden fenalaşarak bayıldı. Liseli genç Sonbay’ın yardımına koşan öğretmenler, bu arada sağlık ekiplerine de haber verdi. Ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri Sonbay’ı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. Kalp krizi geçirdiği iddia edilen Ulaş Sonbay’ın kesin ölüm sebebi otopsi işlemlerinin rdından belli olacak.

Öte yandan liseli genç Ulaş Sonbay için bugün Sahrayı Kebir Camii’nde Cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine liseli gencin babası Mustafa, annesi İlknur, erkek kardeşi Deniz Sonbay katılırken, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, okul arkadaşları ve yakınları da hazır bulundu. Liseli gencin yakınlarının zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.Cenaze törenine katılan Muammer Yıldız, “Genel sağlık taramalarını yapıyoruz. Kalp problemi özellikle genç çocuklarımızda son yıllarda sanki bir artış var gibi görünüyor. Bugün okullarımızdaki çocuklarımızın eğitim sorunlarıyla ilgili tedbirlerini alıyoruz ama sağlık sorunları da bizim temel sorunlarımız” dedi.Ulaş Sonbay’ın yakın bir arkadaşı, “Çok dürüst bir insandı kardeşim gibiydi. Dersten son birden gitmiş. Onun ilk önce hayali mimar olmaktı” diye konuştu.Kılınan cenaze namazının ardından liseli gencin Fenerbahçe bayrağına sarılı cenazesi, toprağa verilmek üzere Ümraniye Kocatepe Mezarlığına götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.