Lösev İyilikler Tırı İstanbul'da iyilik dağıtmaya devam ediyor

Lösev İyilikler Tırı İstanbul'da iyilik dağıtmaya devam ediyor

Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili çocuklar ve ailelerine yardımları ulaştıran İyilikler Tırı 3-6 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da.

 

Avrupa Yakasında ve Anadolu Yakasında farklı noktalarda olacak olan LÖSEV Tırına, Vakfa kayıtlı ve ihtiyaçlı lösemili çocuklar ve aileleri davet ediliyor. Lösemili çocuklar ve aileleri, LÖSEV tırında iğneden ipliğe her türlü ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

 

LÖSEV İyilikler Tırı; 03 Temmuz Cuma günü İstanbul’da Maltepe Sahilde, 04 Temmuz Cumartesi günü Ümraniye Meydan AVM’de, 05 Temmuz Pazar günü Eminönü Yeni Camii önünde, 06 Temmuz Pazartesi günü Beylikdüzü Migros AVM’de iyilik dağıtmaya devam edecek.

LÖSEV Tırında gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımları LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklar ve aileleri için hazır bulunuyor. Aileler, ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçerek alabiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. LÖSEV Tırı, 2012 yılından bu yana 66 ilde toplam 7 bin 594 aileye iyiliklerini ulaştırmış ve zorlu savaşlarında minikleri yalnız bırakmamıştır. İlinizde LÖSEV İyilikler Tırını gördüğünüz noktaya siz de bağışlarınızı iletebilir, lösemili bir çocuğa yardım elinizi uzatabilirsiniz.

 

Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli ne olabilir ki?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.