Louis Beckett Kimdir?

Louis Beckett Kimdir?

Louis Beckett, Kanada'nın Montreal şehrinde dünyaya gelmiştir. Annesi Güney Kıbrıs Rum Yönetimine bağlı Larnaka doğumlu, Babası ise Fransız asıllı bir Kanadalıdır.

Louis Beckett, Kanada'nın Montreal şehrinde dünyaya gelmiştir. Annesi Güney Kıbrıs Rum Yönetimine bağlı Larnaka doğumlu, Babası ise Fransız asıllı bir Kanadalıdır. Annesini, Babasını ve kardeşlerinin çoğunu kaybetmiştir. Şu an kız kardeşi ile birlikte Montreal'de yaşamaktadır.

Eğitim Hayatı


Teknoloji ile tanışması ve ilk kod denemesi 12 yaşında gerçekleşmiştir, kolej yıllarında da durmadan kendini geliştirme/araştırma sevdasından vazgeçmemiştir. Bir çok başarısız proje deneyimleri olduğunu açıklamıştır. Montréal Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği eğitimi almıştır. Aktif olarak Oyun Geliştiricisi olarak çalışmaktadır.


Projeleri

İlk başarılı projesi 2016 yılında kripto sektörünün parlaması ile Btcinv4u Ltd adlı Londra merkezli şirketi ile yatırım topladığı ve bunu borsalarda işleterek insanlara kar payını dağıttığı projesidir ve bunu başarı ile tamamlamış tüm yatırımcıların kazançlarını ve kar paylarını dağıtarak Bitcoin 20.000 $ seviyesinde iken çıkış vererek projeyi kapatmıştır. Bu proje ile ciddi bir kazanç ile çıktığı, net olmamakla birlikte milyon dolarları aşan bir servete ulaştığı söylentileri vardır.


Kendisinin projelerini uzaktan takip ederek yakaladığımız son projesi bir web tabanlı oyun projesidir,  2019'da yayına başlamıştır. Oyun ücretsiz veya ücretli olarak oynanabilmektedir. Oyun da ödeme yöntemi olarak geçmişinden gelen birikim ve kültür ile kripto para olan Dogecoin tercih etmiştir. Oyun 1 Mart 2019'dan beri sorunsuz ödemelerini gerçekleştirmektedir ve oyun sektöründe düzenli ödemesini yaparak ayakta kalan ender projeler listesine adını çoktan yazmıştır.

Henüz Kasım 2019 itibari ile 1 yaşına bile gelmemiş bu oyun dünya sıralamasında an itibari ile 200K'ları zorlamış, ülkemizde en çok takip edilen 5K site listesini zorlamaya başlamıştır. Bu proje ile insanlar herhangi bir ücret ödemeden ücretsiz oynayarak her ay ortalama 500 Dogecoin çekme şansına sahip olmaktadır.

Oyun projeleri devam ederken, ek olarak finans sektöründe özel yatırım portföyü konusunda çalışmalar yaptığını ve belki de ilerde yeni bir proje ile karşımıza çıkacağını umut ediyoruz.
Kendisine ait instagram adresi olan  'dan takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.