Mahmut Şevketpaşa çok zoru başardı 1-0

Mahmut Şevketpaşa çok zoru başardı 1-0

Yıldıztabya sahasından oynanan 2 amatör ligi 10.grup maçında lider Mahmutşevketpaşa ikinci sırada yer alan Aksaray'ı uzatma dakikalarında Yahya ile bulduğu gol ile yendi.

Yıldıztabya sahasından oynanan 2 amatör ligi 10.grup maçında lider Mahmutşevketpaşa ikinci sırada yer alan Aksaray'ı uzatma dakikalarında Yahya ile bulduğu gol ile yendi.
 
Maç aslında hiçte normal başlamadı. Önceki karşılaşmalardan gelen sarkmalar nedeni ile 55 dakika geç başlaması pekte normal değildi, karanlığa kalınabilinirdi. Bundan dolayı oyuncular maça konsantre olmak yerine hakemin gelişini ve ışığın yeterliliğini sormaya başladılar.
 
Bir önceki maç oynanırken Mahmutşevketpaşa ve Aksaray takımları ısınıyordu. Ancak saatler 16.30 iken iki takımın yöneticileri maçın hakeminin gelmemiş olmasından dolayı düşüncelere daldılar. Ya hakem gelmezse maç oynanmazsa ve hafta içine kalırsa çok zor durum yaşayabiliriz, oyuncularımızın çoğu çalışıyorlar zor izin alıyorlar dediler.
 
Neyseki 16.35 gibi hakem tesislere geldi, maçta zaten 16.45 gibi bitmişti. Kontroller hazırlıklar derken 17.00 gibi karşılaşma başladı.
 
90 dakika boyunca çok çekişmeli sahneleri izledik. Maçın ilk yarısında sarı siyahlı ekip rakip 18 içinde oluşan ve topun elle oynandığını söylüyerek maçın hakemi Ali Sarısoy'a itirazlarda bulundular. Karşılıklı ataklar olsada, ev sahibi ekibin oyunda üstün olduğunu söyliyebiliriz. Aksaray takımı takım mücadelesinde çok başarılı idi. Rakibine bir kaç pozisyon haricinde pozisyon vermediler.
 
Maçın sonlarına yaklaşıldığında taç çizgisi yanındaki bir ikili mücadele sonrasında bir anda ortalık karıştı. Birbirini iten oyuncuların ayrılmasından sonra hakem Mahmutşevketpaşadan 3 oyuncuyu kırmızı kart ile oyundan ihraç etti. Aksaray'dan ise biri oynayan biride kulübede olan iki oyuncuyu ihraç etti. Maçın skoru nedeni ile gergin dakikalar yaşayan oyuncular böylelikle sakinleştiler.
Sahada 8 kişi kalan ev sahibi ekip 11 kişi ile yapamadığını uzatma dakikalarında 8 kişi ile yaparak üstün oynadığı maçı Yahya ile bulduğu gol ile 1-0 galip bitirdi.
 
Maçın bitiş düdüğü ile sahada herkes biribirine sarılarak birbirlerini tebrik etti. Akla gelen ilk soruda şu oluyordu , madem bu kadar iyisiniz neden bu kadar kart görüldü.
 
18 puana ulaşarak liderliğini devam ettiren sarı siyahlı ekip haftaya Çatalzeytin ile karşılaşacak. Aksaray ise Şişli Yayla ile karşılaşacak.
 
mahmut-sevket-pasaspor1.jpgaksarayspor-001.jpgmahmut-sevket-pasaspor2.jpgmahmut-sevket-pasaspor3.jpg
 
 
 
Kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.