Mahmutbey’de Dudulluspor'a saldırı

Mahmutbey’de Dudulluspor'a saldırı

Süper Amatör Lig 7.Grubta alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Güneşlispor evinde Dudulluspor ile misafir etti. 1-1 sona eren mücadelede spor adına yakışmayan olaylar meydana geldi.

Süper Amatör Lig 7.Grubta alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Güneşlispor evinde Dudulluspor ile misafir etti. 1-1 sona eren mücadelede spor adına yakışmayan olaylar meydana geldi.

İki takım açısından da önemli olan, ancak Güneşli için kümede kalmak adına hayati öneme haiz karşılaşmanın ilk yarısı golsüz kapandı. Dudulluspor kalecisi Görkem 15.dakikada yaptığı kurtarış ile ön plan çıkarken, 31.dakikada ise Furkan’ın aşırtma vuruşunu Güneşli savunması çizgiden çıkartarak yeşil beyazlıları bir golden etti.

Maçın sonlarına doğru Güneşli oyuncuları oyunu sertleştirirken, zaman zaman doğrudan Dudulluspor futbolcularına karşı sakatlığa yol açabilecek müdahalelerde bulundular.  Maçın son dakikalarına girilirken Hakan Öztürk geriden aldığı topu Güneşli ceza sahasına kadar getirdi. Ceza sahasında yapılan müdahale ile yerde kalması üzerine hakem penaltıya hükmetti. Topun başına geçen Hakan Öztürk Dudullu’yu 1-0 öne geçirdi.

.

Golün ardından gösterilen beş dakikalık uzatma süresinde Güneşlisspor takımı sert ve zaman zaman kasıtlı  oyunu sürdürdüler. Hakemin kartını hiç kullanmadığı bu sürede bir de gol bulan Güneşlispor karşısında Dudulluspor sahadan 1-1’lik sonuç ile ayrılmayı başardı.

Maç bitti saldırı başladı

Maçın bitiş düdüğü ile evsahibi takım oyuncularının saldırısına uğrayan Dudulluspor zorlukla soyunma odasına ulaşırken üç oyuncu değişik yerlerinden darbelere maruz kaldılar. Oyuncuların soyunma odasına gitmesi üzerine kulüp aracına yönelen saldırı sonrası aracın camı kırıldı. Yeşil Beyazlılar Mahmutbey Stadı’ndan emniyet birimlerinin koruması eşliğinde uzaklaşabildi.

.

Dudulluspor Kulüp Başkanı Ali Yazlı karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada “olaylardan son derece üzüntü duyduğunu ve olayların tribünlerden ziyade sahadaki oyunculardan kaynaklanmasının çok düşündürücü olduğunu” belirtti. “Dudulluspor sporcularının hiçbir mukavemet göstermediklerini ve maç bitiminde alelacele soyunma odasına gitmeye çalışırken darbelere maruz kaldıklarını” söyleyen Yazlı, “olaylar ile ilgili Federasyona bildirimde bulunacaklarını” ifade etti.

.dudullu22.jpg014.jpg

 

Kaynak : dudulluspor.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.