Masun Türker: “Cezmi Yüce'nin Vefatı Büyük Bir Kayıptır"

Masun Türker: “Cezmi Yüce'nin Vefatı Büyük Bir Kayıptır"

DSP Genel Başkanı Masum Türker DSP PM üyesi Cezmi Yüce'nin cenaze törenine katıldı

DSP Genel Başkanı Masum Türker, yaşamını yitiren DSP Parti Meclisi üyesi, eski İl Başkanı ve milletvekili adayı Cezmi Yüce’nin cenaze törenine katıldı. Tekirdağ’da Rüstem Paşa Camii’ndeki cenaze töreninde Yüce’nin ailesine sabır ve başsağlığı dileyen Masum Türker, kendisine taziye dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.

Masum Türker, “Başımız sağolsun. Cezmi Yüce çok değerli bir insandı. Cezmi Yüce’nin vefatı, sadece Tekirdağ için, sadece DSP için değil, Türkiye için büyük kayıptır. Kendisinin Tekirdağ örgütünde çok büyük emeği var. İl Başkanı olarak, Parti Meclisi üyesi olarak emeklerinin yanı sıra Cezmi Yüce Kimya Mühendisi olarak da çok değerli çalışmalar yapmış bir kişidir. Ülkesine ve insanlarına yararlı olmak dışında bir düşüncesi olmayan Cezmi Yüce, partimizi her zaman ileriye taşımak için emek vermiş, yeri doldurulamayacak bir insandı. O’nu çok özleyeceğiz. Kendisine rahmet, tüm DSP ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Yüce’nin cenaze törenine, DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Örgüt Kurulu Başkanı Önder Aksakal, DSP Genel Sekreter Yardımcısı Yalçın Avcı, Parti Meclisi Üyeleri Bayram İğdeli, Orhan Yeşilyurt, DSP İstanbul Eski Milletvekili Hüseyin Mert, çok sayıda Parti Meclisi Üyesi, İl ve İlçe başkanı katıldı.

 Cezmi Yüce’nin naaşı Tekirdağ’daki namazın ardından, defnedilmek üzere Hayrabolu’ya götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.