Mecidiyeköy Viyadük Çalışmaları Devam Ediyor

Mecidiyeköy Viyadük Çalışmaları Devam Ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerindeki bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerindeki bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

10 Ağustos'ta başlayan çalışmalar 01.00-05.00 saatleri arasında sürüyor. Trafiğe açık saatlerde ise bakım çalışması yapılan noktalara kasisler konularak ulaşım sağlanıyor.

Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde yapılan bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürüyor. E-5 karayolu üzerinde yapılan derz değiştirme ve bakım çalışmaları ilk etapta Topkapı yönünde yapılıyor. 10 Ağustos'ta başlayan çalışmalar 20 Ağustos'ta tamamlanacak.

İkinci etap çalışmaları 20 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında Boğaziçi Köprüsü yönünde olacak. Çalışmaların son etabı ise 30 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde metrobüs yolu güzergahında yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar trafik yoğunluğunun en az olduğu 01.00-05.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Çalışma bölgelerinde E-5 karayolu çift yönlü ulaşıma kapatılırken trafik akışı geliş ve gidiş yönlerinde Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanıyor. Çalışma olmayan saatlerde ise bakım onarım yapılan noktalara kasisler konularak E-5 karayolu trafiğe açılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.