Mesut Gulbaran'dan uyarı: Ligden çekerim!

Mesut Gulbaran'dan uyarı: Ligden çekerim!

Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Vefa’da Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, A takım ve Alt Yapı Antrenörleri ile bir toplantı yaptı.

Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Vefa’da Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, A takım ve Alt Yapı Antrenörleri ile bir toplantı yaptı.
 
Cemal Yener Tosyalı Caddesindeki Kulüp lokalinde yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri de katılırken, yeşil-beyazlıların Başkanı Mesut Gülbaran gündemdeki konulara ilişkin açıklamalar yaptı.
 
Alt yapıdan başarı istedi
Vefa Spor Kulübü’nün 20 yıldır amatör ligde oynadığına vurgu yapan ve yeniden Profesyonel Liglere dönmesi gerektiğini ifade eden Başkan Gülbaran kulübün ayakta kalması için çok önemli uğraşlar verdiğini ancak yalnız kaldığını tekrarladı. "her sezon önemli paralar harcıyoruz ve bunun sadece %10’unu yardımlar ve yapılan dayanışma geceleri ile tedarik ediyoruz" diye konuşan Gülbaran, alt yapı takımlarından da başarı istediğini söyledi.
 
Birer: Münferit bir olay, üzüntü duyduk
Fatih ekibinin Alt Yapı Teknik Teknik Sorumlusu Eren Kadir Sayar’ın çalışmaları ile ilgili bilgi verdiği toplantıda, Alt Yapı Sorumlusu Çetin Birer de bir konuşma yaptı. Vefa’nın alt yapı kategorilerinde son 5 yılda çok önemli çalışmalar yaptığına vurgu yapan Birer, alt yapı Hocalarının çok başarılı olduğunu ifade ederken şöyle konuştu: "Son yıllarda alt yapılarda önemli işler yapıyoruz. 106 yıllık Vefa’nın geleceğini yeniden inşa ediyoruz. Hedefimiz olan Türkiye Şampiyonalarına da gidip Vefa’nın adını yeniden duyurmayı ve Türk futboluna önemli isimler yetiştirmeye gayret ediyoruz. -Başkan’a hitaben- sizlerin desteğiniz yadsınamaz lakin U19 maçında yaşanan olaydan dolayı hepimizi çok üzüntülüyüz. Bu maalesef münferit bir olaydır. Yaşananları etraflıca araştırdık ve adıgeçen sporcunun Kulübümüz ile ilişiğini derhal sonlandırdık. Vefa Spor Kulübü bünyesinde Kulübünün adına zarar verecek davranışlarda bulunanları barındırmaz. Kulübümüzde yapılan güzel çalışmaları görmezden gelip, tüm uğraşlarımıza rağmen engelleyemediğimiz talihsiz bir olayın bu kadar sözünün edilmesi, en az hadisenin gerçekleşmesi kadar bizleri derinden yaralamıştır" dedi.
 
"Bir daha olursa ligden çekeceğim"
Vefa Teknik Direktörü Şeref Özşan’ın, alt yapıda esas hedefin şampiyonluklar değil, sporcu yetiştirmek olduğunu ifade ettiği ve her yaş grubunda 2 yaş küçük sporcular ile mücadele edilmesinin önerdiği toplantıda herkesi dinleyen ve ardından konuşan Başkan Gülbaran "alt yapıda bir daha olay duyarsam ilgili takımı topyekün ligden çekerim. Boğaziçispor Kulübü’ne gidip özür dileyeceğiz. Ben Vefa Spor Kulübü için bu kadar uğraşırken, tek başıma mücadele verirken, takımı üst liglere taşımak için yoğun mesai harcarken sizlerden üzücü haberler almak istemiyorum. Herkesten isteğim; Vefa’nın adına yakışır sporcular yetiştirin, evet ben şampiyonluk istiyorum, her yaş grubunda başarı istiyorum ama bunu yaparken da sportmenliği elden bırakmayalım. Ben Vefalıyım, bu Kulübün her gününü düşünüyorum. Benden sonrasını da düşünüyorum. Vefa benim yaşam tarzım. Benden Vefa Spor Kulübü için istediğiniz her şeyi yerine getirmeye hazırım ancak sizler de kavgacı kişilikli olanları hiç uyarmadan hemen Kulüpten gönderin. Vefa'da böyle karakterde sporcular olmamalı. Futbolcular puan mücadelesi verirken hırslı olur bunu anlarım, maçı kazanmak için uğraşırken agresif olabilir bunu da anlarım ancak rakibe saldırmak ve zarar vermeye çalışmak Vefa’nın kültüründe yok. Buna göre alt yapı oyuncularına eğitim vermenizi sizlerden bekliyorum" diye konuştu.
 
Toplantı birlikte fotoğraf çekilmesi ile son bulurken, Başkanı Mesut Gülbaran ve Yöneticiler daha sonra Teknik Direktör Şeref Özşan ve A takım Antrenörleri ile toplantı yaptılar.
 
vefaspor1-005.jpgvefaspor2-002.jpg
 
 
Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.