Metrobüs Yolundaki Kaza Trafiği Kilitledi

Metrobüs Yolundaki Kaza Trafiği Kilitledi

Küçükçekmece'de, seyir halindeyken kontrolden çıkan TIR metrobüs yoluna girdi. Kazada TIR sürücüsü hafif yaralandı. Kaza nedeniyle uzun süre metrobüs seferleri yapılamadı. D-100 Karayolu'nda ise trafik kilitlendi.

 D-100 Karayolu Küçükçekmece Avcılar istikametinde ilerleyen 27 NT 638 plakalı TIR'ın şoförü Fuat Demir, yolun ıslak olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. TIR, ilk olarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Bariyerleri geçen TIR daha sonra metrobüs yoluna girdi. Yolda herhangi bir metrobüsün bulunmaması faciayı önledi. Kazada, TIR şoförü Fuat Demir elinden hafif şekilde yaralandı.

 Olay yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi. Kaza nedeniyle metrobüs yolunda seferler durdu. D-100 Yolu'nda ise uzun araç kuyruğu oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bariyerlere çarpan TIR'ı kaldırmak için uzun süre çaba sarf etti. TIR, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu metrobüs yolundan kaldırıldı. TIR'ın kaldırılmasının ardından metrobüs seferleri yeniden başladı.


 Bu arada, sabah işe gitmek için metrobüsü kullanan vatandaşlar ise duraklarda mahsur kaldı. Metrobüs seferleri aksayınca çok sayıda vatandaş duraklarda beklemek zorunda kaldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.