Modafen ile Paşabahçe puanları paylaştılar

Modafen ile Paşabahçe puanları paylaştılar

İstanbul Amatör Lig U19/1 ligi 20. gurupta 9 puanla zirveyi paylaşan iki yenilgisiz takım Modafen ile Paşabahçespor'un çekişmeli mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İstanbul Amatör Lig U19/1 ligi 20. gurupta 9 puanla zirveyi paylaşan iki yenilgisiz takım Modafen ile Paşabahçespor'un çekişmeli mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Alemdağ Stadında oynanan zirveyi yakından ilgilendiren mücadeleyi Eren Acar, Mahmut Selim Mısır ve Uğur Kam hakem triosu yönettiler. 3 maçınıda galibiyetle tamamlayan ve şampiyonluğun en güçlü iki takımının mücadelesi karşılıklı ataklarla başladı. Öncelikli hedefi savunma güvenliği olan takımlardan golü bulan ev sahibi Modafen oldu. 17.dakikada Andaç Kuşatan Modafen'i 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

Yediği golden sonra beraberlik golü için Modafen kalesinde pozisyonlar bulan konuk ekip Paşabahçespor, 26.dakikada Oğuzhan Çiçek'in mükemmel golü ile beraberliği yakaladı 1-1. Bu golden sonra zaman zaman tansiyon yükselsede ilk yarı karşılıklı atılan gollerle sona erdi.

İkinci yarıya iki takımda hızlı başladılar,  beraberliği bozmak isteyen ve galibiyet golü arayan iki takımın atak oyun oynaması ortaya seyir zevki yüksek bir mücadele çıkardı. Çekişmeli mücadelede girilen pozisyonlarda iki takımında ileri uç elemanları başarılı olamayınca mücadele ilk yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.

STAT : Alemdağ
HAKEMLER: Eren Acar - Mahmut Selim Mısır - Uğur Kam
SAHA KOMSERİ : Metin Aksoy
MODAFEN : Barış, Mustafa, İbrahim, Tayfun, Oktay, Süleyman, Andaç, Mikail, Yunus Emre, Sinan, Berke
YEDEKLER : Demirhan, Serdar, Gündüz, Rıdvan, Resul, Uğur, Mertcan
TEKNİK SORUMLU : Sinan Tar

PAŞABAHÇE : Bahadır, Serkan, Ferhat, Furkan, Onur, Ogün, Batuhan, Fırat, Ceyhun, Oğuzhan, Buğra
YEDEKLER : Aykut, Erkin, Gürkan, Ayhan, Fırat, Fatih, Enes
TEKNİK SORUMLU : Aydın Akbaş

modafen1-007.jpgmodafen2-006.jpgmodafen3-005.jpgmodafen4-004.jpgmodafen5-001.jpgmodafen6-001.jpgmodafen7.jpgmodafen8.jpgmodafen9.jpgmodafen10.jpgmodafen11.jpg

 

Haber : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.