Modaya bu eğitimle hazırlanın

Modaya bu eğitimle hazırlanın

İstanbul Moda Akademisi ve İtalya Floransa Polimoda işbirliğiyle, 18 Temmuz 2012′de başlatılmak üzere, bir kısmı İstanbul’da bir ksımı da Floransa-İtalya’da gerçekleştirilmek üzere, Moda Portfolyosu Hazırlık Eğitimi düzenlenecektir.

Moda Portfolyosu Hazırlık Eğitimi, 16 yaş ve üzeri modayla ilgilenen genç öğrencilerin, moda tasarımları üzerine alacakları eğitimlerine altyapı oluşturmayı, araştırmacı ve deneysel yaklaşımlar geliştirip, yaratıcı portfolyo hazırlamalarına yardımcı olmayı ya da mevcut portfolyolunu zenginleştirmelerine destek olmayı hedefler.

Eğitim boyunca,sketchbook hazırlama, portfolyo örneklerini inceleme, yaratıcı .izim ve kolaj çalışmaları, etkin sunum ve görsel iletişim teknikleri konularında dersler verilecektir. Kursiyerler sanat, tasarım ve iletişim konuları kapsamında, belirledikleri hedeflerine yönelik olarak  kişisel becerilerini öne çıkaracak çalışmalar yapabilecekler, fikirlerini görsel anlamda ifade edebilme ve sunma becerisi kazanacaklardır.

Kurs Süresi: 2 Hafta : 30 Saat
Kurs Tarihleri:
* 18-19-20 Temmuz 2012 İMA İstanbul
* 23-24-25-26-27 Temmuz  Floransa Polimoda

Not: Katılımcıların, kursun Floransa-İtalya ayağında, eğitimi takip edbeilecek düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.