Motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı

Motosiklet sürücüsünü kaskı kurtardı

Üsküdar’da, dönüş yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü, kaskı sayesinde hayatta kaldı. Başını, otomobilin yan camına çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı.

 Olay, saat 11.45 sıralarında Üsküdar Acıbadem Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.C, şirket aracıyla caddeden Koşuyolu istikametine dönüş yapmak istedi. Bu sırada, 34 ZD 7627 plakalı motosikletiyle Kadıköy istikametine seyir halinde olan ismi henüz öğrenilemeyen sürücü, duramayarak otomobile yandan çarptı. Çarpma esnasında kafasını yan cama çarpan motosiklet sürücüsünü kaskı korudu. Otomobilin yan camı tamamen kırılırken, motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde daha büyük bir yara almaktan kurtuldu. Kaza sonrasında motosiklet sürücüsü yaralanırken, olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri başka kazaların yaşanmaması için tedbir aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak boyunluk taktı. Daha sonra sedyeye konulan yaralı, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


 Öte yandan kazaya karışan otomobil sürücüsü Y.C, sinyalini vererek dönüş yaptığını belirterek “O sırada diğer tarafta araçlar ışıkta duruyordu ve yayalar karşıya geçiyordu. Ancak motosiklet ya geç geçti, ya da hızlı geçti. Çok hızlıydı. Ben dönerken ortadan bana vurdu. Kafasındaki kask cama çarpınca camlar kırıldı” şeklinde konuştu. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.