Muammer Keskin, dün savunduğu Cihan Yavuz’u bu gün görevden aldı!

Muammer Keskin, dün savunduğu Cihan Yavuz’u bu gün görevden aldı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, dün terör örgüt üyeliğinden gözaltına alınan Cihan Yavuz’u desteklerken bugün başkan yardımcılığı görevinden aldı.

Terör örgütü PKK/KCK’ye yönelik İstanbul’da yapılan operasyon kapsamında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

KESKİN, 3 HDP’LİDEN CİHAN YAVUZ’A GÖREV VERMİŞTİ

Cihan Yavuz, HDP kontenjanından CHP listesiyle Şişli Belediyesi meclisine giren 3 kişiden biriydi.

Muammer Keskin, HDP kontenjanından Şişli Belediye Meclisi’ne giren 3 meclis üyesinden Cihan Yavuz’a Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevi vermişti.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin gözaltına alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’a sahip çıkarak ‘Sürecin takipçisiyim’ demişti.

MUAMMER KESKİN: "SÜRECİN TAKİPÇİSİYİM"

Yavuz'un masum ve yanlışa sapmadan görev yaptığı iddia edilen açıklamada; "Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Sayın Cihan Yavuz; belediyemizle ilgili üzerinde bulunan görev ve sorumlulukları eşit hizmet anlayışıyla sürdüren başkan yardımcımızdır. Toplumcu belediyecilik çizgisinden sapmadan, önemli işlere imza atan, Şişli Belediyesi yönetimi ve çalışanları, çalışmalarını bu yönde sürdürmeye devam etmektedir. Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim. Eşit hizmet-temiz siyaset ve toplumcu belediyecilik anlayışımız ve çizgimizden sapmadan ben ve tüm belediye çalışanlarım Şişlili komşularımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz" denilmişti.

DÜN SAVUNDUĞU CİHAN YAVUZ’U BUGÜN GÖREVDEN ALDI

Muammer Keskin, dün savunduğu Cihan Yavuz’u bugün başkan yardımcılığı görevinden aldı. Cihan Yavuz’a bağlı olan müdürlükleri de diğer başkan yardımcılarına dağıttı.

Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’nde Cihan Yavuz’a; Sosyal Destek Hizmetleri, Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Sağlık İşleri Müdürlüklerini bağlamıştı.

Keskin, Cihan Yavuz’a bağlı müdürlükleri başkan yardımcısı Kazım Artut’a bağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.