Muammer Keskin, Şişli İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Muammer Keskin, Şişli İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Şişli İlçesi 26. Olağan Kongre’ si, 6 Aralık’ da gerçekleşiyor. Muammer Keskin, 6 Aralık’ da gerçekleşecek olan CHP Şişli İlçe Başkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Muammer Keskin basın toplantısını Cumhuriyet Halk Partisi Şişli İlçe Binası’nda gerçekleştirdi. Eşini ve destekleyenlerini kürsüye çağıran Keskin; “Cumhuriyet Halk Partimizin demokratik yarışları olan kongreler sürecinde, ilçe delegasyonuna seçilmiş olmanızdan ötürü içtenlikle kutluyorum” dedi.

“DEMOKRASİ ANLAYIŞIMIZ KESİN İTAAT DEĞİL”

Şişli ilçesinde parti üyelerinin eşit görev ve sorumluluk haklarına sahip olmadığını belirten Keskin, “Bizim parti sevgimiz, demokrasi anlayışımız yönetenlerin her türlü uygulamalarını kabul ederek kesin itaat değil, onların yasa, tüzük ve yönetmelik ihlallerine karşı çıkarak partimizi savunmaktır. İşte bu noktada, ilçemizi iyi yönetemeyenlere karşı koruma duygumuz, kararlılığımız aynı zamanda geleceğimize olan sorumluluğumuzdur, kendimize olan saygımızdır ve partimize olan inancımızdır” şeklinde konuştu.

“SİVİL TOPLUM KURULUŞU GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

Keskin, CHP Şişli İlçe Başkanı seçildiği takdirde Sivil Toplum Kuruluşları şeklinde çalışacağını, engelli vatandaşlar için daha yaşanır bir Şişli oluşturmaya çabalayacaklarını, kadın ve gençlere ağırlık vererek parti teşkilatında daha fazla görev almaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Muammer Keskin, son olarak “6 Aralık seçimlerinden sonra sonuç ne olursa olsun 7 Aralık’ da herkesin birbirine selam ve sevgiyle yaklaşması gerekiyor” diyerek sözlerini bitirdi.

MUAMMER KESKİN KİMDİR?

1954 doğumlu, evli ve iki çocuk babası. Atatürk Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden mezun oldu. CHP’ den Şişli İlçe Başkanlığı, Kurultay Delegeliği görevlerinde bulundu. İstanbul Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcılığı, İSMMMO Akademi Yönetim Kurulu üyeliği, çeşitli derneklerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetim kadrolarında görev aldı. Hala Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) Yönetim Kurulu’nda ve Yeniköy Onkoloji Vakfı Yönetim Kurulu’nda görev yapıyor. SMM Denetim Ltd. Şti. ortağı. Şişli Bölgesi’nde Serbest mali müşavir olarak faaliyetini sürdürüyor. Finans ve Girişimcilik alanlarında Türkiye genelinde eğitimler veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.