MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’ne başvuru süreci başladı

MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’ne başvuru süreci başladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’nin bu yıl 13’üncüsü gerçekleştireceği MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri (EBBÖ)’ne katılım için başvuru süreci başladı.


   Medya mensupları ve medya kuruluşlarının teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen yarışmaya aday olacak yayın ve haberlerin en geç 31 Ocak 2013 tarihine kadar MÜSİAD kurumsal iletişim birimine ulaştırılması gerekiyor.

   Yarışma, herhangi bir medya kuruluşunda görev yapan bütün medya mensuplarına açık olacak. Adaylar, 1 Ocak 2011 ile 31 Aralık 2012 tarihleri arasında ulusal gazete, dergi, internet sitesi ve televizyonlarda yayınlanmış en fazla 3 ayrı çalışma ile yarışmaya başvurabilecek. Yarışmaya gönderilecek haber ve yayınlar, akademisyenler, basın sektörünün deneyimli isimleri ve yazarlardan oluşacak jüri tarafından değerlendirilecek. MÜSİAD Yönetim Kurulu Özel Ödülleri ve Jüri Özel Ödülü almaya hak kazananlara Mart ayında düzenlenecek törenle ödülleri takdim edilecek.

   Ekonomi Basını Başarı Ödülleri 9 ana kategoride verilirken bu yıl haber ajanslarının haberleri de değerlendirmeye alınacak. Adayların, çalışmanın yayınlandığı haberin kupürünü, videosunu, linkini ya da internet adresini mail yoluyla sadi@musiad.org.tr ve seckin@musiad.org.tr adresine göndermeleri yeterli olacak. Ödüllendirme; yenilik, gündem belirleyicilik, özgünlük, objektiflik, sosyal faydalık, etik yaklaşım, kişisel başarı kriterleri baz alınarak yapılacak. Ödül verilecek kategoriler de yılın ekonomi haberi, yılın reel sektör haberi, yılın girişimcilik haberi, yılın ekonomi araştırma haberi, yılın ekonomi röportajı, yılın ekonomi kulisi yazısı, yılın ekonomi yazarı, yılın ekonomi-sektörel yayını, yılın internet sitesi-ekonomi bölümü, yılın ekonomi TV programı olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.