Mustafa Kamalak: 28 Şubat yargılanmalarıyla ikinci kez üzüldük

Mustafa Kamalak: 28 Şubat yargılanmalarıyla ikinci kez üzüldük

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, 28 Şubat darbesi yargılamalarıyla ikinci defa üzüldüklerini belirtti. Kamalak, "Biz 28 Şubat’ta kardeşlerimiz tarafından darp edildik.İkinci defa da bu kardeşlerimizin elleri kelepçeli hapse git

Mustafa Kamalak, Necmettin Erbakan'ın ikinci ölüm yıl dönümü nedeniyle düzenlenen anma programına katıldı. Kamalak, program bitiminde basın mensuplarının sorularını cevapladı. 28 Şubat soruşturması kapsamında yapılan yargılamalara ikinci defa üzüldüklerini ifade eden Kamalak, "Şöyle düşünün, mutlaka sizlerin kardeşleriniz vardır. Bunlar tarafından darp edildiğinizi düşünün. Biz 28 Şubat’ta kardeşlerimiz tarafından darp edildik. Askerler, medya, patronlar bizim insanımızdı. Bu ülkenin vatandaşlarıydı. Bunlar tarafından darp edildik. İkinci defa bu kardeşlerimizin elleri kelepçeli, hapse gitmeleri bizi darp etti. Bu duruma ‘Oh oldu.’ diyemezsiniz. Bir defa daha kahrolursunuz." diye konuştu.

Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz iktidardan uzaklaştırılınca aziz milletimiz ne kazandı? Ülkemizin zararı 350 milyar dolar oldu. Bunu herkes ödedi. Üzerimize tank süren kardeşlerimize sorun, ‘Mutlu musunuz?’ diye sorun, 'Hayır' diye cevap verecekler. Onlar da üzülecek ama emin olun biz iki defa üzüldük." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.