Mustafa Sarıgül, Şişli'ye nasıl döner?

Mustafa Sarıgül, Şişli'ye nasıl döner?

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilmeyi bekleyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili gündemi sarsacak iddialar gelmeye devam ediyor.

 Mustafa Sarıgül'ün  İstanbul   Büyükşehir  Belediye Başkanlığı için Kadir  Topbaş  ile gireceği seçim yarışından  mağlubiyetle  ayrılması  durumunda Şişli'ye geri dönebilmenin  planlarını  yaptığı ortaya çıktı.

CHP  yönetimi  ile bu konuda da pazarlığa oturan ve adaylık için bunu şart  koşan  Sarıgül'ün Şişli'ye  dönüş planı  iddiaya şöyle  işleyecek :

Mustafa  Sarıgül , CHP'den  İstanbul   Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacak. Bunun  yanında  Şişli'den de belediye meclis üyesi olarak yedek birinci sıraya yazılacak. Seçimi  kazanamazsa ; Şişli'de CHP'li bir meclis üyesi ( EMİR SARIGÜL )   istifa  edecek. CHP yedek birden Mustafa Sarıgül'ün meclise girmesi sağlanacak  ve asıl  üye  olacak. Ardından başkan görevinden  istifa  edecek. Ve meclis Mustafa Sarıgül'ü  yeniden  başkan seçecek.

Sarıgül'ün  istifa  silsilesinin  istediği  gibi  gitmeme  ihtimalini de düşündüğü edindiğimiz bilgiler arasında...

MUHTARLARA AK  PARTİLİ   ADAYLARLA  GÖRÜŞMEYECEKSİNİZ TEHDİDİ

Öte yandan halen Şişli Belediye Başkanlığı görevine  devam eden  Mustafa Sarıgül'ün bu sabah  muhtarları Levent'teki  Tatlıses  Kebap'ta  topladığı  ortaya çıktı.

Mahalle muhtarlarına Ak  Partili  aday  adaylarıyla  görüşmemeleri konusunda tembihte bulunan Sarıgül'ün, muhtarları Ak  Partili   adaylarla   yakın  ilişki içine girmemeleri konusunda uyardığı öğrenildi.

Sarıgül'ün muhtarlara "Size  yardımlarımı  keserim.  Özellikle  Ak  Partili  aday  adayları  ile benden habersiz görüşmeyeceksiniz. Aksi halde  sonuçlarına   katlanırsınız " şeklinde tehditvari ifadeler  kullandığı   aktarılıyor .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.