Mustafa Sarıgül'ün hapsi isteniyor

Mustafa Sarıgül'ün hapsi isteniyor

Siyaset arenasında varlığını sürdürebilmek için son şansı olarak milletvekili olabilmesinin yattığı ifade edilen Mustafa Sarıgül’ün bir vatandaşı darptan dolayı 1 yıl hapis istenmesi Sarıgül için sıkıntılı günlerin başlangıcı olarak yorumlanıyor.

SARIGÜL’Ü SIKINTILI GÜNLER BEKLİYOR

Mustafa Sarıgül’ü Seçim çalışmaları sırasında Mustafa Suvar adlı vatandaşı yumrukladığı iddiasıyla Mustafa Sarıgül hakkında başlatılan soruşturma sonuçlandı. Hazırlanan iddianamede Sarıgül hakkında 1 yıla, Suvar hakkında ise 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi

SARIGÜL’E İDDİANAME HAZIRLANDI

Seçim çalışmaları sırasında Mustafa Suvar isimli bir vatandaşa yumruk salladığı iddiasıyla CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül hakkında başlayan soruşturmada iddianame hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet savcısı Mustafa Küçükoğlu tarafından hazırlanan iddianamede, Sarıgül’ün seçim çalışması kapsamında 1 Mart 2014 tarihinde Eyüp Feshane’de yapılan Trabzon Günleri etkinliğine katıldığı hatırlatıldı.

ŞİKÂYETÇİYDİ ŞÜPHELİ DE OLDU

İddianamede, etkinliğe katılan Sarıgül taraftarlarının Başbakan’a hakaret ettiği, buna tepki gösteren Mustafa Suvar’ın da Sarıgül’e hitaben "Burada senin ne işin var, burada olmaman lazım" dediği, bunun üzerine Sarıgül’ün Suvar’ın elini sıktığı belirtildi. İddianamede elini kurtarmaya çalışan Suvar’ın da Sarıgül’e hakaret ettiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.