Neşet Yolcu şampiyonluğu değerlendirdi

Neşet Yolcu şampiyonluğu değerlendirdi

Kağıthanespor’u 1 sezon sonra tekrardan yeniden Süper Amatör Lige çıkartan Neşet Yolcu, şampiyonluğu değerlendirdi.

Kağıthanespor’u 1 sezon sonra tekrardan yeniden Süper Amatör Lige çıkartan Neşet Yolcu, şampiyonluğu değerlendirdi.

Medipol Başakşehirspor’da 20 yıl çalışan ve bu sürede birçok oyuncuyu Türk futboluna kazandıran, Milli takımlara sayısız oyuncu vermenin haklı gururunu yaşayan ve Alt Yapı Sorumlusu olarak geldiği Erokspor’da A takıma zor bir dönemde gelen ve sarı-yeşilli ekibi tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige çıkartan 52 yaşındaki teknik adam, ligin bitimine az bir süre kala geldiği Kocasinanspor’da oynattığı futbolla dikkatleri çekmiş ve kırmızı-siyahlıları Bölgesel Amatör Lige çıkartamasa da bugünkü başarılı takımın ilk temelini atmıştı.

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lige düşen Kağıthanespor’da göreve gelir gelmez çalışmalara başlayan Neşet Yolcu, Yardımcısı Levent Sarıca ile birlikte, Yönetimin de büyük desteği ile Küçükçekmece İY gibi son yılların parlayan yıldızı olan güçlü bir takımın önünde takımını şampiyonluğa ulaştırdı.

“Başarı ekip işidir”
Hasbahçe Stadında muhteşem bir taraftar önünde şampiyonluğu kutladıklarını ve fantastik bir atmosferin yaşandığı ifade eden Yolcu, “Bize destek olan başta Sayın Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a ve tüm Kağıthanelilere bu başarıyı hediye ediyoruz. Çok emek veren ve bu başarıdaki en büyük paya sahip olan kıymetli Başkanımız İbrahim Kasapoğlu’na ve Yöneticilerimiz ile taraftarımıza şampiyonluğumuzu hediye ediyoruz. Ben hayatımda çok defa şampiyonluk yaşadım. Ancak bu seferki daha bir güzel oldu. Emeklerimizin karşılığını aldığımız için sevinçliyiz. Çok çalıştık ve hak ettik. Çok iyi futbolcu grubum vardı. Hepsi başarıyı inanmıştı. Başarı ekip işidir, tek başına kimse bir şey değildir. Ekip olmak önemliydi ve biz Kağıthanespor’da bunu başardık” ifadelerini kullandı.

“Rakiplerimize saygı duyuyorum”
Şampiyonluk maçında kendisini yalnız bırakmayan dostlarına da teşekkür eden Yolcu, “3 takım kıyasıya bir yarış içine girdik. Rakiplerimize saygı duyuyorum. Küçükçekmece İY ve Kazım Karabekir Mevlanaspor bu kadar kaliteli olmasaydı belki biz de rehavete kapılıp hedefimizden sapabilirdik” dedi.

“Kağıthanespor Profesyonel Ligde olmalı”
Kağıthanespor camiasına da seslenen Yolcu, “Sezon başında ifade ettiğimiz üzere biz planlarımızı 3 yıllık yaptık. Birinci yılımızda hedefimiz tuttu. Şimdi önümüzde Süper Amatör Lig var. Sonrasında Bölgesel Amatör Lig… Büyük ve tarihi bir ilçenin adını taşıyan takımımız artık Profesyonel Ligde olmalıdır. Bunu da tüm Kağıthaneliler ile hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Ali Kemal Demir

kagithanespor.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.