Nezir Aydın Başkan Adaylığını açıkladı

Nezir Aydın Başkan Adaylığını açıkladı

Nezir Aydın, İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin 14 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan Olağan Kongresinde Başkanlığa adaylığını açıkladı.

Nezir Aydın, İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin 14 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan Olağan Kongresinde Başkanlığa adaylığını açıkladı.

Spor kamuoyu ile istişare ettikten sonra gelen talepler doğrultusunda Dernek Başkanlığa adaylığını açıkladığını bildiren Nezir Aydın, kurucusu olduğu ve 32 yıldır aralıksız hizmet ettiği İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği’nde daha önce de As Başkanlık görevini yürütmüştü.

“Sessiz çığlıkların sesini duyurmak için yola çıktığını” ifade eden Nezir Aydın, susturulan değil, konuşan bir toplumun sözcüsü olmak adına bu göreve talip olduklarını ifade etti. Kendisine hem İstanbul futbol camiasından hem de ülkemizin değişik illerindeki Saha Komiserlerinden gelen ‘Başkanlığa aday ol’ şeklindeki talepler üzerine bu kararını verdiğini anlatan Aydın, Dernekte bugüne kadar verdiği hizmetin daha iyisini verebilmek adına gördüğü lüzum üzerine bu kararı Yönetim Kurulu Üyesi olacak arkadaşları ve Delegeler ile birlikte aldıklarını ve kendilerine adaylık sürecinde inanılmaz derecede destek geldiğini açıkladı.

“Biz hizmet sevdalısıyız” diyen Aydın, gerekli istişareleri yaptığı ile getirdi ve “Rabbim hakkımızda hayırlı ne ise ona karar verecektir. 32 senelik hizmetimi devam ettirmeyi düşünüyorum. Artık bir yola çıktık. Tünelin sonunda ışığı görüyoruz. Biz insanlara ‘hayır’ demeyi bilmeyiz. Bu Dernek bizim, hepimizin… Yıllarca As Başkan olarak Saha Komiserlerimizin hizmetinde oldum. Seçimde başkanlığa adayım. Allah nasip ederse güçlü bir yönetim ile geleceğiz ve Başkan olarak da Yönetimimiz ile birlikte hizmetimizi sürdüreceğiz ” diye konuştu.

Ali Kemal Demir

nezir-aydin-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.