Nihayet Şatıroğlu görevden alınıyor

Nihayet Şatıroğlu görevden alınıyor

Şişli Gazetesi olarak yazdığımız haberler sonuç verdi ve Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu’nun nihayet bu akşam itibari ile görevden alınacağı ifade ediliyor.

Şişli’ye geldiği günden beri başarıdan ziyade sansasyonlarıyla gündem oluşturan Şatıroğlu’nun Şişli’de Ak Parti’nin başarısından çok  kavga ve ayrışmalarıyla anılmaya başlanmıştı. Sonunda genel merkez artık dayanamadı ve Şatıroğlu’nun bu akşam itibari ile görevden alınmasına karar verildiği ifade ediliyor.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISINI DA KOLTUĞUNDAN ETTİLER

İstanbul’da Şatıroğlu gibi başarısız yöneticilerin,  Ak Parti’nin Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’i de görevinden ettikleri iddia ediliyor.

ŞATIROĞLU’NUN EKİBİDE NASİBİNİ ALACAK

Şişli’de Şatıroğlu ile birlikte bu başarısızlıklara ortak olan yönetimin de artık Ak Parti Şişli’de görev almasının zor olduğu aldığımız duyumlar arasında. 

'YA ŞİŞLİ BİZİ ALACAK YADA BİZ ŞİŞLİ'Yİ'

Şatıroğlu 'Ya Şişli bizi alacak yada biz Şişli'yi' demişti. Böyle bir söz vermesine rağmen sözünün arkasında durmadı. Şatıroğlu'nun seçimlerden sonra istifa etmemesi de Şişlili tarafında tepki toplamıştı. Genel merkez sonunda dayanamadı ve bu başarızılıklara göz yuman genel başkan yardımcısını da görevden aldı. Sıranın Şatıroğlu ile birlikte hareket eden yöneticilere de görev verilmeyeceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.