Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonu Galatasaray oldu

Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonu Galatasaray oldu

Nike Premıier Cup U15 2015 Türkiye Şampiyonu Beylerbeyi Stadında oynanan Galatasaray ile Kasımpaşa mücadelesi sonunda belli oldu. Karşılaşmayı 4-3 Galatasaray Nike Premier Cup U15 2015 Türkiye Şampiyonu oldu.

Nike Premıier Cup U15 2015 Türkiye Şampiyonu Beylerbeyi Stadında oynanan Galatasaray ile Kasımpaşa mücadelesi sonunda belli oldu. Karşılaşmayı 4-3 Galatasaray Nike Premier Cup U15  2015 Türkiye Şampiyonu oldu.

Galatasaray 7 Mayıs'ta Danimarka'da oynanacak Avrupa şampiyonasına gitme hakkı kazandı.

Karşılaşmayı Süper lig hakemlerinden Mete Kalkavan yönetirken yardımcılıklarını, Ali Anıl Özdemir, Ozan Yalçın, ve Süleyman Yörük yaptılar. Kasımpaşa Furkan, Kürşat, Yahya, Salih, Aybars, Emre, Tuncay, Uygar, Ali, Hasan, Yüksel on biriyle başlarken, Galatasaray Yiğit, Emirhan, Ayhan, Ozan, Abdulsamet, Recep, Atalay, Yunus, Oben, Melih On biriyle başladılar karşılaşma golle başladı 9.dakikada sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Kasımpaşaspor'lu kaleci Furkan Bayadız'ın bir anlık hatasını iyi takip eden Sarı kırmızılı oyuncu Yunus Akgün topu önünde buldu güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-0.
 
Yediği şok golle oyunda dengeyi bulmaya çalışan Lacivert Bayaz'lı ekip rakibini üstüne gittiği dakikalarda defans' ta boşluk veriyordu. 23.dakikada Yunus Akgün kendisini ve takımının 2. farkla öne geçirdi. Galatasaray hızı kesmiyordu 25. dakikada Recep Gül durumu 3-0 yapan golü atıyor. Kasımpaşa yediği gollerle şok etkisi yapmıştı, fakat oyunda kopmayıp rakibini üstüne gidip farkı kapatmak arzusunda idi  32. dakikada Kasımpaşaspor ceza sahası dışında topla buluşan günün başarılı ismi Ali Göçmez Topu önüne aldı kaleci ile karşı karşıya kaldı güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 3 1. Golden sonra umutlanan Kasımpaşa rakibinin üstüne sık gitmeye başladı 35.dakikada orta sahadan hızlı çıkan Lacivert Beyazlı ekip ceza sahası içine giren Ali Göçmez kaleci Yiğit Yitmez'in sert müdahalesi ile yerde kaldı, hakem Mete Kalkavan Beyaz noktayı gösterdi rakibine sert giren kaleci Yiğit Yitmez kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı penaltı atışını Ali Göçmez filelere gönderdi 3-2 ve ilk yarı 3-2 ilk Galatasaray'ın üstünlüğü ile tamamlandı.
 
2.yarıya çok istekli başlayan takım Kasımpaşa oldu rakibinin üstünü sağlı sollu ataklarla gidip beraberlik golüni bulmak amacındaydılar. 38.dakikada Kasımpaşa sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortayı iyi takip eden Ali Göçmez Şık bır kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı bir kez daha Galatasara kalesine gönderdi 3-3. Karşılaşma bu skorla tamamlandı derken 67. dakikada Galatasaray kontra atakla rakibini üstüne gitti topla buluşan Ali Yuvuz Kol topu önüne aldı kaleci ile karşı karşıya kaldı düz gün bir vuruşla topu filelere gönderdi 4-3. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. 7 Mayıs 2015 Tarihince Danimarka'da yapılacak Nike Premier Şampiyonasında Galatasaray'a başarılar dileriz.  
 
aa1-001.jpgaa2-001.jpgaa3-001.jpgaa4-001.jpgaa5-001.jpgaa6-001.jpgaa7-001.jpgaa8.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.