Nişantaşıspor son dakikada play off'da

Nişantaşıspor son dakikada play off'da

İstanbul Feriköy Stadı'nda İstanbul Süper Amatör Lig 2. grup takımlarından Nişantaşıspor ve ligde 2. sırada yer alan Vardarspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonunda sevinen taraf Nişantaşıspor oldu. Zorlu mücadelenin hakemliklerini Mete Kalkavan, K

 İstanbul Feriköy Stadı'nda, İstanbul Süper Amatör Lig 2. grup takımlarından Nişantaşıspor ve ligde 2. sırada yer alan Vardarspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonunda sevinen taraf Nişantaşıspor oldu. Zorlu mücadelenin hakemliğini Mete Kalkavan, Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yaptılar.

İki takımın taraftarları karşılaşma başlamadan önce tribünleri doldurdu. Her iki takımın da yürekten destek veren taraftar grupları coşkulu tezahüratlarıyla Feriköy Stadı’nı şenlendirdiler.

İlk yarıya iki takımda hızlı başladı. Önemli pozisyonlarıyla Nişantaşıspor gole yaklaşırken, Vardarspor’da ilerleyen dakikalarda golü kıl payı kaçırdı. İlk yarının sonlarına doğru iki takımda atağa geçmiş olsa da 45 dakikayı golsüz tamamladılar.

İkinci yarıya hızlı başlayan her iki takımda uzunca bir süre bekledikleri golü bulamadı. Vardarspor atağa geçse de uzun süre beklenen gol gelmedi. Karşılaşmanın son dakikasında meydana gelen korner atışında akılcı paslarla kendisine gelen topu Hilmi Can kafa vuruşuyla filelere gönderdi ve mücadelenin son dakikasında kırmızı lacivertliler skoru 1-0’a yükseltti.

Heyecanlı geçen maçta sevinen taraf Nişantaşıspor oldu. Hilmi Can’ın son dakikada attığı gole Nişantaşıspor yükselme grubuna katılamaya hak kazandı.

Haber ve Fotoğraf: Elif Soykan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.