Ödüller en başarılı ihracatçılara

Ödüller en başarılı ihracatçılara

İstanbul İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği, “En Başarılı İhracatçı Ödülleri” Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sektörde 40’ıncı yılını kutlayan Doğtaş’a, İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından mobilya sektörünün en başarı

En başarılı ihracatçıların ödüllendirildiği gecede, Doğtaş adına ödülü, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi’den Doğtaş Pazarlama Müdürü Kenan Mete teslim aldı.
 
Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında yaptığı atılımlarla adından söz ettiren Doğtaş, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alıp, mobilya ihracatında ve cirosuyla sektöründe ilk üçe giren mobilya markalarından biri olarak büyümeye devam ediyor. Çanakkale’de doğup dünyanın birçok yerine Türk mobilyalarını ihraç eden Doğtaş, Çanakkale vergi rekortmenleri arasında yer alıyor. Köklü bir şirket olarak 40’ıncı yılını kutlayan, rakipleri tarafından takip edilen, kalite ve tasarım anlayışıyla ‘yaşam tarzlarını belirleyen’ Doğtaş, bir dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.