Öğrencilere karne hediyesi

Öğrencilere karne hediyesi

Bir yarıyılı geride bırakan öğrenciler, yorgunluklarını sinema ve tiyatrolarla atıyor. Dönem boyunca yoğun ders programları sebebiyle sosyal aktivitelere katılamayan öğrenciler, tatilde belediyenin düzenlemiş olduğu kültür sanat etkinliklerinde en ön sıra

2012-2013 yılı ders yılının ilk dönemi sona erdi. Tatile giren öğrenciler, Muhsin Yazıcıoğlu ve Sultanbeyli Kültür Merkezlerinde sinema ve tiyatro gösterimleriyle tatilin tadını çıkarıyor.

Sultanbeylili öğrenciler belediyenin düzenlediği ücretsiz sinema günleri ve tiyatro gösterimlerine yarıyıl tatilinde büyük ilgi gösteriyor. Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi ve Sultanbeyli Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliklerle minikler zevkli anlar yaşıyor. Daha önce de “Sultanbeyli’de Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmayacak” sloganıyla 30 bin çocuğu sinema salonlarına taşıyarak öğrencilere karne hediyesi vermiş olan belediye, gençlerin sosyal gelişimi için çeşitli adımlar atıyor.

Kültür merkezleri çocukların

Tatil boyunca kültür merkezlerinde sadece çocuklara yönelik birbirinden güzel gösterilerimler sahnelenecek. Yarıyıl tatilinin bitiş tarihi olan 10 Şubat’a kadar kültür merkezlerinde tiyatro ve sinema gösterimleri gençleri bekliyor olacak. Madagascar-3 serisi ve Sammy’nin Maceraları-2 filmiyle eğlencenin tadına varacak olan minikler, Bebek Şirin Okulda ve Öğretmenin Nasihati tiyatro oyunlarıyla unutulmaz anlar yaşayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.