Okmeydanı'nda Büyük Operasyon

Okmeydanı'nda Büyük Operasyon

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Okmeydanı'nda önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

      Beyoğlu Okmeydanı'nda sabah saat 05.00 sıralarında, önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. Operasyon nedeniyle Okmeydanı ara sokaklarına çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi konuşlandırılırken, polis ekiplerine, 'akrep' diye tabir edilen zırhlı araçlar, TOMA ve polis helikopteri destek verdi. Operasyon sırasında baskın yapılan adreslerin bulunduğu sokaklar emniyet şeridine alınarak, vatandaşların ve gazetecilerin geçişine izin verilmedi. Baskın yapılan adreslerden çok sayıda belge ve dokümana el konulurken, birçok kişi de gözaltına alınarak Çevik Kuvvet otobüsüne bindirildi. 


OKMEYDANI'NDA OPERASYON SONA ERDİ
     Okmeydanı'nda polisin sabah saat 05.00 sırasında başlattığı operasyon yaklaşık 5 saat sürdü. Operasyona katılan polisler saat 10.00 sıralarında ayrıldı. Bu arada operasyona katılan polislerin girdikleri bir bina önünde cep telefonuyla fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.