Okmeydanı'nda trafik kazası: 4 yaralı

Okmeydanı'nda trafik kazası: 4 yaralı

Okmeydanı E-5 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Kazaya müdahale için gelen sağlık ekibinde bulunan "Çocuklar Duymasın" dizisinin "Fısfıs İsmail"i Süleyman Yağcı, aracının yanından ayrılmak istemeyen yaralıyı

 Edinilen bilgilere göre kaza, Okmeydanı E-5 Karayolu'nda Edirne istikametinde meydana geldi. Züleyha Ayanoğlu yönetimindeki 34 GM 9303 plakalı otomobile, Ömer Yanmaz yönetimindeki 34 BBL 39 plakalı araç arkadan çarptı. Çarpma nedeniyle her iki araç da yolda savrulurken, Ömer Yanmaz'ın aracı önce metrobüs bariyerlerine, ardından da yolun diğer tarafındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada Ömer Yanmaz ve yanındaki 3 arkadaşı hafif şekilde yaralandı.

 Olay yerine yaralılara müdahale etmek için gelen ambulansın şoförünün "Çocuklar Duymasın" dizisinde Fısfıs İsmail karakterini canlandıran Süleyman Yağcı olduğu görüldü. Yağcı, aracın yanında kalmak isteyen bir yaralıyı, "Arabalara polis bakar sen gel benim yanıma bin hastaneye gidiyoruz" diyerek ambulansa bindirdi.
 Kazanın şokunu atlatmaya çalışan sürücü Züleyha Ayanoğlu, "Araç beni solluyor zannettim. Birden bana arkadan çarptı ve aracım dönmeye başladı. Şu an sinirlerim çok bozuk" diye konuştu.
Kaza nedeniyle yolda uzun kuyruklar oluştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.