Oktay Ertuğrul: Yeni bir sayfa açtık

Oktay Ertuğrul: Yeni bir sayfa açtık

Süper Amatör Lig 8. Grup temsilcisi Feriköyspor’un Başkanı Oktay Ertuğrul, son günlerde yaşananları değerlendirdi.

Süper Amatör Lig 8. Grup temsilcisi Feriköyspor’un Başkanı Oktay Ertuğrul, son günlerde yaşananları değerlendirdi.

Feriköy için Avcılar Belediyespor maçının yeni bir başlangıç olacağını ifade eden Başkan Ertuğrul, takımda yaşanan bazı gelişmelerden memnun olmadığını ve dün yapılan antrenman öncesinde Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan ile bir görüşme yaptığını belirtti. Bu görüşmenin ardından Hüseyin Aydoğan ile yollarının ayrıldığını ifade eden Ertuğrul, "Hüseyin Aydoğan’a Feriköy’e olan hizmetlerinden ötürü teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdık" dedi.

"Farklı bir kimliğe bürüneceğiz"
Feriköy’ün geçtiğimiz sezon U19 Liginde Türkiye Şampiyonu olduğuna vurgu yapan kırmızı-beyazlıların Başkanı, "sezon başı alınan futbolculardan bazılarından form durumunda memnun değildik. Bunları Yönetim içinde değerlendirdik ve bazı futbolcularla yollarımızı geçtiğimiz haftalarda ayırdık. Bugün, futbolcularımızı da yanımıza aldık, hep birlikte Cuma namazına gittik ve ardından kurbanımızı kestik. Feriköyspor bugünden itibaren farklı bir kimliğe bürünecek" şeklinde konuştu.

"Feriköy camiası her zaman iyileri hak ediyor"
Yönetim Kurulu olarak bu sezon çok büyük emekler harcadıklarını ve ciddi bir bütçe ile yola çıktıklarını söyleyen Başkan Ertuğrul, "Yeni Hocamızı hafta içinde ilan edeceğiz. Takımımıza heyecan katacak bir Hoca ile anlaşacağız. Feriköy camiası her zaman iyi şeyleri hak ediyor." dedi.

"Başarılı olacağımıza inanıyorum"
Futbolculara inandığını ve güvendiğini dile getiren Şişli ekibinin Başkanı, "Bundan sonrası için takımımıza inanıyoruz. Formanın hakkını vereceklerinden eminim. Ben Başkan olarak, biz Yönetim olarak, 7/24 Feriköyspor için zaman harcıyoruz; Başarı ve doğru ortam için çok uğraştık. Yeter ki sporcularımız mutlu olsun, kafaları rahat olsun istiyorum. Bunun karşılığında da başarı istiyorum ve bunu elde edeceğimize tüm kalbimle inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Taraftarımıza teşekkür ediyorum"
Feriköy taraftarına da seslenen Başkanı Oktay Ertuğrul, "taraftarımıza şimdiye kadar verdikleri destek için teşekkür ediyorum, bundan sonra da takımımıza daha fazla destek olmalarını bekliyorum. Başarı hep birlikte çalışarak gelir, biz bir bütün olacağız ve başarılı olacağız" dedi.

Ali Kemal Demir

ferkoy1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.