Oktay Ocak Sancaktepe Belediyespor’da

Oktay Ocak Sancaktepe Belediyespor’da

Spor Toto 3. Lig takımlarından Sancaktepe Belediyespor, Akademi ligi U19 takımının başına tecrübeli Teknik Direktör Oktay Ocak'ı getirdi.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Sancaktepe Belediyespor, Akademi ligi U19 takımının başına tecrübeli Teknik Direktör Oktay Ocak'ı getirdi.

2014-2015 sezonunda alt yapıda değişim kararı alarak hedeflerini yükselten Sancaktepe Belediyespor'da Altyapı İdari Sorumlusu Adnan Keleş, Altyapıda Türk Futboluna sayısız yıldız futbolcu yetiştiren UEFA A Lisanslı Oktay Ocak’ı Akademi ligi U19 Takımının başına getirdi.
 
Sancaktepe Belediyespor Akademi ligi U19 Takımının başına geçen Tecrübeli Teknik Adam takımı ile dün çıktığı ilk maçında Kırklarelispor'u 1-0 yenerek ilk galibiyetini aldı. Oktay Ocak ”Sancaktepe Belediyespor gibi büyük bir camiaya geldiğimden için çok mutluyum bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra tüm bilgi ve birikimimi yeni takımımda yeni futbolcularıma aktaracağım, başarıya aç ve başarı isteyen kulübümde başarılı olmak için elimden geleni yapacağım “ dedi.
 
Oktay Ocak Kimdir?
Alt yapılarda başarıları ile tanınan ve profesyonel liglerde bir çok futbolcusu oynayan Oktay Ocak 1976 yılında Ardahan Doğumlu doğumlu. Sırasıyla Çaykur Rize A.Ş., Kasımpaşa, Ferahevler, Kuştepespor'da başarı ile çalıştı. Geçtiğimiz sezon Halkalı Taştepe takımında şampiyonluklar yaşayan başarılı Teknik Adam artık Sancaktepe Belediyespor’un altyapısının başarısı için ter dökecek.
 
oktay-ocak1.jpgoktay-ocak2.jpgoktay-ocak3.jpg
 
 
Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum